Maurice Godschalk Regional Sales Manager Benelux SERGroup

Amsterdam / Berlijn, 30 april 2018 – SER, Europa's grootste leverancier van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek en de digitale werkplek heeft Maurice Godschalk (49) aangesteld als Regional Sales Manager Benelux. Vanuit het SER-kantoor te Amsterdam is Maurice Godschalk verantwoordelijk voor uitbouwen van de lokale footprint van de SER-organisatie om bedrijven uit alle sectoren in staat te stellen hun content en processen op een uniform platform efficiënt te beheren. Naast de reeds bestaande klanten en partners zal zijn aandacht vooral liggen op verdere uitbouw van het netwerk van partners, multnationale organisaties en lokale ondernemingen.

Maurice Godschalk verwacht dat hij de SER-organisatie binnen de Benelux nog duidelijker op de kaart kan zetten. “Ik zie veel potentieel op de markt voor contentdiensten in de Benelux. Mijn ervaring en expertise in de IT-sector voegen extra waarde toe voor klanten en partners”, zegt Maurice Godschalk. Voordat hij bij SER kwam, werkte hij voor verschillende IT-bedrijven zoals EnterpriseDB, Dell en Oracle, waar hij zich vooral concentreerde op de overheidssector; in zijn laatste functie bij EnterpriseDB als Account Director Benelux. 
SER heeft een unieke oplossing waarmee gebruikers hun content kunnen ontrafelen en de digitale werkplek van de toekomst nu al kunnen creëren. Ik ga verder op dit succesvolle pad voor het voordeel van de gebruikers in de Benelux”, aldus Maurice Godschalk.

Met Maurice Godschalk aan boord kijken we positief naar de toekomst. We hebben dezelfde zakelijke normen en een gemeenschappelijk begrip over wat gebruikers zoeken en nog veel meer. Dat is de perfecte basis voor wederzijds succes, zowel in de Benelux als wereldwijd", zegt Morad Rhlid, Managing Director van SER Solutions International.

SER wordt door Gartner gewaardeerd als een visionair in het Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2017. Forrester heeft SER vermeld als een sterke performer in beide ECM Waves. Industrieherkenning en klanttevredenheid gaan hand in hand voor SER en markeren een van de sterke punten van de grootste Europese ECM-leverancier. Met een sterke focus op innovatie en toekomstige uitdagingen, ontwikkelt SER zijn platform en diensten voortdurend om de beste gebruikservaring te creëren.