Marcommit zet groei door en verwelkomt drie nieuwe PR-talenten

Baarn, 22 maart 2018Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in IT, tech en HR, heeft vanwege de snelle groei drie nieuwe gezichten aan haar team toegevoegd. De nieuwe aanwinsten gaan direct aan de slag voor hun eigen klantportfolio en lopen daarnaast een uitgebreid en op maat gemaakt onboardingtraject door.

Arlieke Tammer (25) is in januari van start gegaan als PR & Marketing consultant. Per februari kwamen daar nog twee consultants bij, Réhsmi Eikhout (28) en Annelies Heuvelmans (25). In anderhalf jaar worden zij met behulp van een door Marcommit ontwikkeld onboardingprogramma volledig klaargestoomd om succesvolle PR- en marketingcampagnes te ontwikkelen. Hierbij wordt door middel van diverse trainingsvormen veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van vakkennis, mediarelaties, adviesvaardigheden en de IT-, tech- en HR-kennis die nodig is om waardevolle content en engagement te realiseren.

Arlieke Tammer
Na haar communicatiestudie heeft Arlieke veel ervaring in de PR opgedaan als secretaris van de Sportraad Utrecht, de belangenbehartiger voor de studentensport in Utrecht. Hier was ze verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen, van uitvoerend tot strategisch niveau. De opgedane kennis en ervaring op het gebied van media en persrelaties neemt ze mee als consultant bij Marcommit. 

Réhsmi Eikhout
Réhsmi heeft de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan als Content & Social Media Marketeer bij Creative Group, een e-commerce bedrijf in Amsterdam en Nijmegen. Daar was zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende soorten content, het opzetten en uitvoeren van de social media-strategie en werkte zij aan creatieve projecten in samenwerking met partners. Ze brengt een flinke dosis kennis mee op het gebied van social media en online marketing.

Annelies Heuvelmans
Annelies rondde eind 2017 haar Master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit cum laude af met een specialisatie in Communicatie en Beïnvloeding. Hiervoor heeft ze een internationale bachelor in Communicatie gevolgd en daarin anderhalf jaar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven op het gebied van PR. Annelies brengt nieuwe inzichten op het gebied van strategische communicatie en gedragsbeïnvloeding. Eline Visser, managing director bij Marcommit, is blij met de drie nieuwe consultants: “Onze nieuwe talenten lopen een intensief traject door. Ze worden opgeleid en uitgedaagd om verschillende onderdelen binnen de PR en communicatie eigen te maken. De ambitie van Marcommit is om het nummer één B2B PR- en contentmarketingbureau in de Benelux te worden. Om dit doel te bereiken hebben we geïnvesteerd in een intensief onboardingprogramma dat onze talenten begeleidt. Met de toevoeging van deze young professionals aan ons team halen we weer vernieuwende ideeën en kennis binnen. Op deze manier kunnen we verder groeien en toewerken naar ons doel.”

---------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van (v.l.n.r.) Arlieke Tammer, Réhsmi Eikhout en Annelies Heuvelmans.

(v.l.n.r.) Arlieke Tammer, Réhsmi Eikhout en Annelies Heuvelmans

Over Marcommit
Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van klanten te bereiken. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, Marcommit zet zijn tanden erin.

Marcommit is de B2B PR- en contentspecialist actief in de Benelux. Het bureau heeft een specialisatie in de IT- en HR-branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Gemalto, Unique, SAP Hybris, Raet, OnGuard en CRM Partners. Kijk voor meer informatie op: www.marcommit.nl 

Meer informatie:
Marcommit
Femke Jansen
marcommit@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730