Acorel uitgeroepen tot SAP Hybris Partner of the Year 2017

‘s-Hertogenbosch, 20 maart 2018 – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP partner awards is Acorel uitgeroepen tot SAP Hybris Partner of the Year 2017. Met deze award toont SAP Nederland haar waardering voor het feit dat Acorel in 2017 verantwoordelijk was voor het hoogste aantal SAP Hybris implementaties.

De feestelijke uitreiking van de SAP Partner Awards vond plaats op donderdag 15 maart 2018 in Kaatsheuvel bij De Efteling. Gastvrouw die avond was Monic van Aarle, Directeur General Business & Partner Ecosysteem van SAP Nederland. Acorel kreeg de award uit handen van Peter-Hendrik van de Poppe, Directeur SAP Hybris Nederland. In totaal werden er elf awards toegekend.

“Acorel is een belangrijke partner voor SAP”, aldus Van de Poppe. “Ze hebben het afgelopen jaar laten zien een groot aantal klanten succesvol te kunnen maken met ons complete portfolio van SAP Hybris. De kracht van onze oplossing zit in de combinatie van Sales, Service, Marketing en eCommerce. Acorel laat zien al deze specialisaties te bezitten. SAP Hybris Partner of the Year 2017 is een terechte erkenning voor onze gewaardeerde partner.”

Trots
Acorel is trots op de SAP Hybris Partner of the Year Award 2017. “Wij zijn enorm blij met deze erkenning door SAP. Ik ben trots op alles wat we bereikt hebben in 2017. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen”, aldus Taco Schallenberg, directeur van Acorel. In 2017 realiseerde Acorel SAP Hybris projecten bij onder meer bij Philips Lighting (Signify), itsme, Bavaria en RollDock Shipping.

Meerwaarde
Schallenberg: “De afgelopen jaren hebben we de ontwikkelingen op het gebied van SAP Hybris nauwgezet gevolgd. Wij zagen de meerwaarde van dit portfolio voor onze klanten direct in en hebben ons hier de afgelopen jaren diepgaand in gespecialiseerd. Het is geweldig om te zien dat deze inspanning zich uitbetaalt. Enerzijds in erkenning en awards. Maar vooral in tevreden klanten die met de oplossingen van SAP Hybris hun klanten écht centraal weten te stellen.”

Over Acorel
Acorel is een veelzijdige SAP Gold Partner op het gebied van sales-, service- en marketingprocessen. Met toegankelijke IT-oplossingen en een diepgaande kennis van SAP Hybris oplossingen in de cloud, helpt Acorel organisaties bij het verbeteren van de customer engagement. Acorel is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en werkte onder meer voor Bose, Douwe Egberts, Agrifirm en Sanoma Media.
www.acorel.nl

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) bedrijven van elke omvang om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten de software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.
www.sap.com/netherlandsBijlagen
Thumbnail
2.6 MB jpg Vlnr: Robbert van der Ploeg (Acorel), Taco Schallenberg (Acorel) en Peter-Hendrik van de Poppe (SAP Hybris)