TIE Kinetix wordt Oracle PartnerNetwork Gold Partner

TIE Kinetix, een toonaangevende aanbieder van cloud-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het een Gold-partner in het Oracle PartnerNetwork (OPN) is geworden. Als Gold-partner levert TIE Kinetix een totale supply chain managementoplossing met FLOW Partner Automation.Het platform is volledig geïntegreerd met de Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud en lost de uitdagingen van gezamenlijke klanten op.

De TIE Kinetix FLOW Connector voor Oracle SCM Cloud biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd en geïntegreerd de stroom van zakelijke documenten door de gehele supply chain eenvoudig en probleemloos uit te wisselen.De Gold-partner status met het OPN is de nieuwste samenwerking in het groeiende netwerk van partners van TIE Kinetix.

TIE Kinetix debuteert deze week als Gold-partner van het Oracle PartnerNetwork op de 6e editie van de jaarlijkse Oracle Modern Supply Chain Experience conferentie in San Jose, Californië in de Verenigde Staten.

“In het zaken doen tussen handelspartners en leveranciers worden onze klanten steeds vaker geconfronteerd met het feit dat documenten elektronisch via een beveiligde, directe verbinding dienen te worden aangeleverd” zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. “Onze nieuwe samenwerking met Oracle biedt een volledige geïntegreerde oplossing via ons FLOW Partner Automation cloud-platform om onze gezamenlijke klanten verder kosten te verlagen, producten sneller naar de markt te brengen en winstgevender te maken.”

Als een Gold-partner krijgt TIE Kinetix de mogelijkheid om specialisaties te ontwikkelen, waarmee het bedrijf haar business kan uitbreiden, expertise kan vergroten, klantbehoud kan verbeteren en differentiatie in de markt kan creëren. Gold-partners mogen daarnaast alle Oracle Technology-producten verkopen en kunnen zich ook aanmelden als reseller van Oracle Applications en Industry oplossingen.

Daarnaast ontvangen Gold-partners My Oracle Support ondersteuning voor ontwikkeling, demonstratie, integratielicenties, korting op trainingen, een beperkt aantal vouchers voor gratis assessments/examens, een voordeeltarief voor Oracle-licenties voor intern gebruik, kortingen op geavanceerde klantenservices en meer. Ga voor meer informatie over de voordelen voor Oracle Gold level-partners naar: http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Over het Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle. Partners kunnen zich hiermee onderscheiden op het gebied van ontwikkeling, verkoop en implementatie van Oracle-oplossingen. OPN biedt hulpmiddelen voor het trainen en ondersteunen van gespecialiseerde kennis van de producten en diensten van Oracle. Het OPN houdt ook rekening met het groeiende productportfolio van Oracle, het partnerbestand en zakelijke kansen. Met de laatste verbeteringen in OPN worden de investeringen van partners in Oracle Cloud erkend en beloond. Partners die werken met Oracle, kunnen zich door middel van het OPN-cloudprogramma onderscheiden in hun expertise op het gebied van Oracle Cloud. Het is een innovatief programma dat bestaande OPN-programmaniveaus aanvult met niveaus voor erkenning en stijgende voordelen voor partners die met Oracle Cloud werken. Ga voor meer informatie naar www.oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen
T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com

Follow TIE Kinetix on Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix
Follow TIE Kinetix on LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Follow TIE Kinetix on Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix

EINDE PERSBERICHT