Dell EMC geeft zijn hyper-converged infrastructure-oplossingen een ‘PowerEdge-boost’

14e generatie PowerEdge-servers bieden meer prestaties en flexibele configuraties in combinatie met Dell EMC HCI appliances

Nieuwegein - Het hyper-converged infrastructure-portfolio (HCI) van Dell EMC krijgt een substantiële boost dankzij de beschikbaarheid van Dell EMC HCI appliances op de nieuw ontworpen 14e generatie Dell EMC PowerEdge-servers.

Met het nieuwste PowerEdge-serverplatform dat is ontworpen en geoptimaliseerd voor HCI, kunnen klanten rekenen op nog krachtigere en voorspelbare prestaties. Daarbij zijn de systemen beter configureerbaar en dus ideaal voor het hosten van een brede range aan bedrijfskritische software-applicaties in combinatie met Dell EMC VxRail en XC Series appliances.

“Klanten die bezig zijn met het transformeren van hun IT zetten steeds vaker een hyper-converged-infrastructuur in als ideale fundering voor het vereenvoudigen van hun IT voor nu en voor de toekomst”, zegt Chad Sakac, president, Converged Platforms and Solutions Division van Dell EMC. “Omdat HCI is ontworpen als een software-defined infrastructuur, is het behalen van optimale prestaties en betrouwbaarheid afhankelijk van de juiste combinatie en configuratie van soft- en hardware. Met de turnkey, voorge?nstalleerde, geteste en gevalideerde HCI appliances van Dell EMC kunnen klanten hun infrastructuur eenvoudig opschalen. Daardoor kunnen IT-organisaties beter voldoen aan de groeiende vraag vanuit de business.”

Dell EMC VxRail appliances op 14e generatie PowerEdge-servers 
Dell EMC VxRail appliances op 14e generatie PowerEdge-servers bieden nog krachtigere en voorspelbare prestaties en miljoenen flexibele configuratie-opties. Daarmee kunnen ze vrijwel elke HCI use case aan, evenals zeer zware bedrijfskritische workloads in VMware-omgevingen. VxRail Appliance omvat:
  • Betere prestaties voor de zwaarste applicaties met tot wel 2x meer IOPS (input/output operations per seconde) en meer dan 2x snellere responstijden.
  • Zeer betrouwbare prestaties met 9x meer voorspelbare responstijden op het niveau van ‘sub one’ milliseconden.
  • Meer opties voor optimaal gebruik met miljoenen extra configuraties inclusief uitgebreide processor-opties, nieuwe SATA SSD’s, extra opties voor netwerkconnectiviteit en meer GPU-uitbreiding om volledig tegemoet te komen aan de behoeftes die klanten hebben op het gebied van HCI.
  • Software-defined NAS-ondersteuning met Dell EMC Isilon SD Edge voor bijkantoren of edge-to-core file deployments.
Dell EMC XC Series appliances op 14e generatie PowerEdge-servers 
Dell EMC XC Series op 14e generatie PowerEdge-servers biedt hogere prestaties voorworkloads, hogere netwerksnelheden en nieuwe NVMe/SSD-configuraties. Met de nieuwe Dell EMC XC Series appliances beschikken klanten over:
  • Betere prestaties voor intensieve compute workloads met tot wel 50 procent extra cores per appliance.
  • Tot wel 93 procent meer compute-capaciteit voor workloads die storage density als primaire taak hebben.
  • Meer use cases in VDI-omgevingen voor geavanceerde compute-vragen met 50 procent meer GPU-kracht.
Beschikbaarheid
  • Dell EMC VxRail appliances op 14e generatie PowerEdge-servers kunnen per direct besteld worden en worden vanaf 12 december 2017 geleverd.
  • Dell EMC XC Series in de modellen XC640, XC740xd en XC740 op 14e generatie Dell EMC PowerEdge-servers zijn per direct beschikbaar.
*-*-*-*-*-*

Over Dell EMC
Dell EMC maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.

Voor meer informatie

Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand / Charlotte van Zuthpen
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl