Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala programma bekend

Let’s celebrate the channel!

Het programma voor het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, dat op donderdag 18 januari 2018 plaatsvindt  in Studio21 te Hilversum, is bekend. Het Galafeest, met diner award show, gerenommeerde artiesten en de feestelijke entourage maken samen een perfecte ambiance voor heren in smoking, maar zeker ook voor dames in prachtige gala- of cocktail jurken. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is een feest waar u gezien wilt worden!

Tijdens de derde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala vieren ruim 750 prominenten het belang van de IT-Channel voor de Nederlandse economie. Het evenement start met een nieuwjaarsreceptie waar volop ruimte is om te netwerken. Daarna start het Channel Awards Dinner dat opgeluisterd wordt met een schitterende show. Daarbij worden in totaal twintig Dutch IT-channel Awards uitgereikt.

De avond wordt afgesloten met een feestelijke afterparty en live entertainment. De kern van de avond is dat mensen gezellig met elkaar netwerken en het belang van channel partners vieren. Daarom is het motto ook ‘Let’s celebrate the channel’.

Stemmen

Tot 5 januari 2018 kan er gestemd worden. Zowel voor het nomineren als het stemmen werken wij met een vakjuryStem nu op de genomineerden via www.dutchitawards.nl!