Oracle benoemt Arrow als distributeur van MySQL open source database

Houten, 15 november 2017 – Oracle en Arrow Electronics hebben een overeenkomst gesloten om Arrow distributierechten voor de Oracle MySQL-productlijn te verlenen. Volgens deze overeenkomst zal Arrow – een Platinum-lid van het Oracle PartnerNetwork – MySQL Enterprise Edition en de nieuwe Oracle MySQL Cloud Service – de enige publieke cloud die MySQL Enterprise Edition op zijn platform integreert – aanbieden en promoten.

MySQL is een toonaangevend open source databaseproduct en volgens DB-engines de #2 populairste database wereldwijd. Veel van ’s werelds grootste webservices draaien op MySQL. In deze overeenkomst kan Arrow zijn resellers een alternatieve, kosteneffectieve oplossing laten bieden aan eindklanten.

Laszlo Ludas, Alliances Regional Manager bij Oracle MySQL: “We zijn verheugd om samen te werken met Arrow en zijn wederverkopers. Gezamenlijk helpen we huidige en toekomstige klanten om MySQL’s krachtige toolkit in te zetten voor hun grote, bedrijfskritische omgevingen.”

Bart van Rheenen, General Manager van Arrow ECS Benelux: “We zijn trots om de meest populaire open source database toe te voegen aan ons portfolio voor grootzakelijke ondernemingen. Op deze manier helpen we hun cloud-omgevingen te ondersteunen.”


Laszlo Ludas (links) Alliances Regional Manager Oracle MySQL en Bart van Rheenen, General Manager Arrow ECS Benelux.

###

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 125.000 fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk waarin het vanuit 465 locaties in meer dan 90 landen actief is.

Over Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle dat partners een gedifferentieerd voordeel biedt bij het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. OPN biedt middelen om gespecialiseerde kennis van de producten en oplossingen van Oracle op te doen en is gebaseerd op het herkennen van Oracle’s groeiende productportfolio, partnerbasis en zakelijke kansen. De sleutel tot de nieuwste uitbreidingen van OPN is de mogelijkheid voor partners om erkend en beloond te worden voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die betrokken zijn bij Oracle kunnen hun Oracle Cloud-expertise en succes bij klanten onder de aandacht brengen via het OPN Cloud-programma – een innovatief programma dat een aanvulling vormt op bestaande OPN-programmaniveaus met erkenningsniveaus en progressieve voordelen voor partners die werken met Oracle Cloud. Ga voor meer informatie naar: http://www.oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en / of zijn dochterondernemingen.