LG V30 vanaf december verkrijgbaar in Nederland

Amstelveen, 13 november 2017 – De LG V30, het nieuwste vlaggenschip van LG Electronics, is vanaf begin december breed verkrijgbaar in Nederland. De losse adviesverkoopprijs is 899 euro. De high-end smartphone is uitgerust met een OLED FullVision display en heeft een strak en slank design. De dubbele camera aan de achterkant heeft een indrukwekkend diafragma van f/1.6, evenals een glazen Crystal Clear lens. De V30 biedt daarnaast premium geluid met de HiFi Quad DAC in samenwerking met B&O PLAY, evenals slimme features zoals Google Assistant en spraakherkenning.

OLED FullVision display
De LG V30 is uitgerust met een randloos 18:9 FullVision OLED-display en is verpakt in gehard Gorilla® Glass 5, dat zowel de voor- en achterkant bedekt en helemaal rond de rand gebogen is. Dit zorgt voor een strakke, geïntegreerde look-and-feel. De V30 heeft een verrassend compacte, strakke en lichte behuizing, met een stevige en betrouwbare grip. De dubbele camera aan de achterkant is smaller dan die op de V20, wat ervoor zorgt dat de achterkant van de V30 vrijwel helemaal vlak is.

Het QHD+ (2880 x 1440) OLED FullVision display biedt een snelle reactietijd, waardoor het kijken van een heftige actiefilm of het spelen van een game met snelle bewegingen moeiteloos kan.

Zelf de regisseur
De LG V30 heeft speciale functies en features die een ijzersterke combinatie vormen met het FullVision OLED-scherm en de camera en laat gebruikers als professionals filmen. Zo kunnen gebruikers zelf aan de slag als regisseur van eigen video’s met Cine Video. Met deze nieuwe modus kunnen gebruikers video’s monteren, aanpassen en verbeteren door er cinematografische filters overheen te plaatsen die passen bij verschillende filmgenres. Zo biedt Cine Effect 15 effecten van verschillende indrukwekkende filmstijlen om video’s een speciaal filmachtig gevoel te geven. De keuze bestaat onder andere uit filters voor romantische comedy, een thriller of een klassieke film om zo een echt verhaal te kunnen vertellen.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.