Curvature Solid State Drives vanaf nu beschikbaar

Lijnden, 16 oktober 2017 - Curvature, ’s werelds grootste leverancier van diensten op het gebied van third-party maintenance, biedt vanaf nu Solid State Drives (SSD’s) aan. Deze zijn compatible met servers van alle grote fabrikanten en uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

SSD’s zijn als flash-opslag een stuk sneller dan Hard Disk Drives (HDD’s) en daarom goed in te zetten als opstartschijf en in databases, bij data analytics en rapportage maar ook om klantgerichte webserverapplicaties op te draaien. De kosteneffectieve SSD’s van Curvature zijn geoptimaliseerd voor workloads waarbij hoge betrouwbaarheid, lage latency en efficiënt energieverbruik benodigd zijn.

Technische details
De SSD’s kennen een levensduur van twee miljoen uur en beschikken, afhankelijk van het model, over een uithoudingsvermogen van 0,5 tot 0,67 DWPD (device writes per day). De SSD’s zijn beschikbaar in opslagcapaciteiten 240GB, 480GB en 960GB SATA 6GB/s. De prestaties zijn met 98000 IOPS (input/output operations per second) best in class. Voor meer informatie over de verschillende modellen en beschikbaarheid, zie https://www.curvature.com/drives/solid-state.Voor informatie of interviewaanvragen
Pride PR
Simone Pouw
+31 71 568 0028
curvature@pridepr.nlOver Curvature
Als de wereldwijde leider in onafhankelijke IT-support, IT-producten en IT-diensten, transformeert Curvature de manier waarop bedrijven hun apparatuur en ondersteuning beheren, onderhouden en upgraden voor multi-vendor, multinationale netwerken en datacenters. In een tijd waarin IT-prioriteiten en digitale transformaties om voorrang strijden, moeten bedrijven lenig, efficiënt en slim zijn met hoe zij investeren in IT en zakelijke innovatie. Curvature is een strategische partner voor wereldwijd meer dan 15.000 organisaties en is gespecialiseerd in het leveren van 24/7 wereldwijde technische ondersteuning, geavanceerde hardware-vervanging en het complete lifecycle-beheer van netwerk- en datacenterapparatuur onder een wereldwijd contract vanuit locaties in Europa, Amerika en Azië. Kijk voor meer informatie op www.curvature.comof de LinkedIn-pagina van Curvature.