Dimension Data benoemd tot Cisco Enterprise Partner of the Year op basis van 51 procent groei

Barneveld, 12 oktober 2017 – Dimension Data heeft de Cisco-award voor Enterprise Partner of the Year in de wacht gesleept. Dit maakte Cisco bekend tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner. Elk jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei realiseerden of die zich op een andere manier wisten te onderscheiden.Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland, over de Enterprise of the Year Award voor Dimension Data: “Deze partner laat in de enterprise-markt 51 procent groei in producten zien en 8 procent groei in diensten. Mooie prestaties in een uitdagende markt. Dankzij het positioneren van zijn diensten – waarbij Dimension Data gebruikmaakte van de Cisco ServiceGrid-oplossing – was deze partner in staat een aantal strategische projecten te winnen, onder andere in de transportsector en de hightechindustrie.”

Jeroen van Hamersveld, Managing Director van Dimension Data Nederland: “Wij zijn vereerd dat we de Enterprise Partner of the Year Award mee naar huis mogen nemen. De samenwerking met Cisco is voor ons belangrijk, en dat ons werk wederzijds gewaardeerd wordt – zoals blijkt uit deze onderscheiding –, vind ik een mooi blijk van vertrouwen.”  

####

Over Dimension Data
Dimension Data maakt gebruik van de kracht van technologie om organisaties te helpen grootse dingen te bereiken in dit digitale tijdperk. Als lid van de NTT Group accelereert het bedrijf de ambities van zijn klanten met digital infrastructures, de hybrid cloud, workspaces for tomorrow en cyber security. Met een omzet van 7,5 miljard dollar, kantoren in 48 landen en 30.000 medewerkers levert Dimension Data diensten daar, waar zijn klanten gevestigd zijn, in elk stadium van hun technology journey. Dimension Data is trots op zijn rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France, en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka. Ga naar www.dimensiondata.com/nl.