e-Boekhouden.nl legt koppelingen met iZettle, Nmbrs en Pay.nl

Vanaf vandaag zijn er maar liefst 3 nieuwe automatische koppelingen beschikbaar voor boekhoudsoftware e-Boekhouden.nl. Het gaat om koppelingen met kassasysteem iZettle, betaalprovider Pay.nl en HR-software Nmbrs.

Betalingen vanuit iZettle direct in de boekhouding
Dankzij de nieuwe kassakoppeling met e-Boekhouden.nl verwerken gebruikers van iZettle hun contante betalingen, pinbetalingen, payment fees & refunds dagelijks automatisch in hun boekhouding. Zo boeken zij grote tijdwinst én wordt de kans op invoerfouten tot een minimum beperkt. De koppeling is ontwikkeld door e-Boekhouden.nl en is gratis voor alle gebruikers.

Koppeling met Pay.nl
Voor ondernemers die Pay.nl als betaalprovider gebruiken voor bijvoorbeeld hun webwinkel is er nu een automatische boekhoudkoppeling beschikbaar. Deze gratis koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de transacties vanuit Pay.nl geautomatiseerd in e-Boekhouden.nl worden verwerkt. Handmatig MT940-bestanden importeren of betalingen in de administratie overtypen behoort hiermee tot het verleden.

Loonjournaalposten vanuit Nmbrs automatisch in e-Boekhouden.nl
Voor gebruikers van de salarisadministratie van Nmbrs is er nu een handige koppeling met e-Boekhouden.nl beschikbaar. Met deze koppeling worden maandelijks de loonjournaalposten vanuit Nmbrs direct in e-Boekhouden.nl geplaatst. De integratie is door e-Boekhouden.nl ontwikkeld en kosteloos te gebruiken.

Streven naar maximale automatisering
De nieuwe automatische koppelingen zijn een aanvulling op de bestaande koppelingen die e-Boekhouden.nl nu al aanbiedt. De boekhoudsoftwareleverancier koppelt onder andere met banken, webshops, kassasystemen en Payment Service Providers. e-Boekhouden.nl streeft ernaar om boekhouden zo ver te automatiseren, om ondernemers zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Zodat zij meer tijd overhouden voor wat ze écht willen: ondernemen.