Datum: (307 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

IT’s in the Mix: hét event voor en door retailers op 5 oktoberNijkerk, 13 september 2017 – Op donderdag 5 oktober wordt de 6e editie van IT’s in the Mix georganiseerd, hét event voor en door retailers. De sector is in de greep van de digitale transformatie. Door trends zoals IoT, Virtual Reality, Big Data en Machine Learning staan retailers aan de vooravond van grote veranderingen. Daarom is het thema van dit jaar: ‘Ready for the new Re(t)ality?’ Tijdens IT’s in the mix komen business- en IT-managers bijeen om inspiratie en kennis op te doen om voorop te kunnen lopen in de ontwikkelingen. Het event vindt plaats in Maarssen en is een initiatief van IT-dienstverleners: FlowFabric, HSO en Slimstock.

Tijdens IT’s in the Mix leert de bezoeker de kunst van digitale kansen zien, ze te omarmen en ten volle te benutten om zo verandering teweeg te brengen. Het programma is gevuld met inspirerende praktijkcases van toonaangevende retailers. Professor Gino van Ossel, een van de belangrijkste retailspecialisten, is zowel keynote spreker als dagvoorzitter. Zijn presentatie belicht dat online omzet niet altijd meer winst betekent. Hij bespreekt de uitdagingen en kansen.

Het programma 
12:30 – 13.00 uur   Ontvangst 
13.00 – 13.15 uur   Introductie door dagvoorzitter Gino van Ossel
13.15 – 13.45 uur   Praktijkcase Aupings Journey, from Manufacturer to Omnichannel retailer’ door Frank Scholte, Koninklijk Auping
13.45 – 14:15 uur   Praktijkcase ‘VTwonen stuurt op klantbeleving’ door Philip Verhagen, VTwonen
14.15 – 14.45 uur   Pauze
14.45 – 15.30 uur   Keynote presentatie: Gino van Ossel
15.30 – 16.00 uur   Praktijkcase ‘Elke consument zijn eigen online shopping Experience’ door Christian van Someren, Spheremall
16.00 – 16.30 uur   Praktijkcase ‘De omnichannel strategie van Lucardi’ door Theo Koomen, Lucardi
16.30 – 17.00 uur   Wrap up door de dagvoorzitter
17.00 – 20.00 uur   Borrel & BBQ

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats op donderdag 5 oktober bij Inn Style in Maarssen. Dit evenement richt zich op het hoger- en middenmanagement van de top 250 Nederlandse winkelketens. Ook zijn retail- en handelsbedrijven met een B2B focus van harte welkom. Deelname is kosteloos en aanmelden kan via de website: www.itsinthemix.nl.

---------

Over FlowFabric
Organisaties barsten tegenwoordig van de data. FlowFabric ziet waar data stokt waar het zou moeten stromen. Door complexe processen te doorgronden en stroomlijnen helpt FlowFabric organisaties om hun data te laten renderen. De expert in ontwikkeling van applicaties sluit nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. De combinatie van branchekennis en de inzet van het Mendix platform, maken FlowFabric een onderscheidende partij die altijd zorgt voor een effectief en agile proces. Dankzij FlowFabric is data meer dan informatie alleen. Waar data een ‘flow’ wordt, ontstaat inzicht, efficiëntie en flexibiliteit. FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in retail, wholesale, bouw & installatie en service excellence. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Van Bommel, Marlies Dekkers, BAM Infra, VolkerWessels Telecom, Etos en Bouwmaat, CED en Monuta. Kijk voor meer informatie op de website: www.flowfabric.com, Linkedin en Twitter.

Over HSO
Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365: een compleet platform van CRM, ERP, Office 365 en BI-software. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloud oplossingen. Meer informatie over HSO is te vinden op http://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL.

Over Slimstock
Sinds 1993 is Slimstock uitgegroeid tot marktleider op het gebied van voorraadbeheer met ruim 600 klanten wereldwijd. Met Slim4 biedt Slimstock een complete oplossing voor het structureel verbeteren van voorraadposities. Naast forecasting & demand planning en inventory management biedt Slimstock oplossingen voor promotiemanagement, lifecycle management en orderoptimalisatie. Slimstock is in alle sectoren actief: van bouwmaterialen, spareparts, tot retail, food en fashion. Enkele referenties zijn: Bol.com, Lucardi, ANWB, BCC, SPAR, Blokker, Superunie, evenals Specialized, Bax-shop, Rituals, Sakura, Van Leeuwen, Sonepar en Reesink. Meer informatie over Slimstock is te vinden op www.slimstock.com.

Meer informatie:
Marcommit
Pauline van Die
+31 (0)35-5822730
FlowFabric@marcommit.nl