Koning & Hartman ontvangt ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Amsterdam, 25 augustus - Koning & Hartmanheeft uit handen van het onafhankelijke Bureau Veritas het ISO-27001 Certificaat ontvangen. Deze certificering bevestigt dat Koning & Hartman haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en beheerst.

"We willen ons onderscheiden met onze dienstverlening. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van informatie spelen daar een centrale rol in.Het goed op orde hebben van informatiebeveiliging is voor een technologiebedrijf als Koning & Hartman daarom van groot belang", aldus Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman. "Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we die processen goed op orde hebben. Dat neemt niet weg dat we natuurlijk trots zijn dat we nu deze ISO-27001 certificering hebben ontvangen."

"We zijn binnen onze organisatie op allerlei manieren met informatie bezig. Bijvoorbeeld in ons Remote Service Center, waarvanuit we diverse systemen en netwerken van klanten op afstand monitoren, beheren en onderhouden. De veiligheid van klantgegevens staat daarbij voor ons op de eerste plaats," erkent Coene. "Ookop het gebied van interne processen op HR- en ICT-vlak is deze certificering een erkenning van waar we als bedrijf actief mee bezig zijn."

De ISO-27001 certificering is eenverdere aanvulling op het reeds gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem (ISO-9001) en Veiligheidssysteem (VCA**) waarover Koning & Hartman beschikt.

------------------- Einde Persbericht ------------------

Koning & Hartman
Met ruim 450 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom en industrie. Onze kennis van en passie voor technologiezorgt ervoor dat we kunnen innoveren voor onze klanten. We noemen dat Technovation. Technovation maakt Koning & Hartman dé partner om klanten te helpen slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden. Koning & Hartman isspecialist op het gebied van Smart Industry, Wireless Connectivity, Mission Critical Communications, Industrial Solutions en Dealing & Control. Sinds 2012 is Koning & Hartman elk jaar uitgeroepen tot Top Employer. Voor onzeMVO-activiteiten hebben we deFIRA Goud certificering behaald. Het hoofdkantoor van Koning & Hartman is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft en Vilvoorde (België).

Koning & Hartman B.V.
De Passage 120
Postbus 416
1000 AK Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 587 76 00
info@koningenhartman.com
koningenhartman.com

Voor meer informatie over Koning & Hartman kunt u contact opnemen met Remco Hanenberg, Marketing Manager, Telefoon +31 (0) 20 - 587 68 10.