Datum: (341 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

TechnoDag van Eaton zet spotlights op industrieel Internet of ThingsZaltbommel, 10 augustus 2017 - Eaton Industries organiseert op 12 oktober 2017 in de Cinemec Ede de TechnoDag Internet of Things speciaal voor kleine en middelgrote machinebouwers, OEM’s en industriële ondernemingen. Een dag lang zet Eaton samen met specialisten in digitale transitie de spotlights op de wereld van M2M, CODESYS, HMI, OPC-UA, PLC, OOP en cloudcommunicatie. Het Internet of Things luidt de nieuwe industriële revolutie in.

Het Internet of Things zorgt ervoor dat machines met elkaar, met overkoepelende systemen en met de cloud communiceren. Traditionele industrie wordt Smart Industry en dat biedt machinebouwers én industriële ondernemingen mooie kansen. Tijdens de Technodag van Eaton Industries op donderdag 12 oktober laten sprekers van T-Systems, Extend Smart Coding, Action Learning Academy en Eaton zien waarom slimme machinebouwers en eindgebruikers niet meer om het Internet of Things heen kunnen en hoe cloudcommunicatie veilig gerealiseerd kan worden.

Live meekijken bij demonstratie ‘verslimming’
Deelnemerskunnen live meekijken tijdens een demo waarin data uit een slim gemaakt component, gekoppeld aan een in CODESYS geprogrammeerde PLC, door middel van object georiënteerd programmeren (OOP) in de HMI naar de cloud wordt gebracht. Eaton presenteert de nieuwe XV300-serie HMI bedienpaneel en XC300-serie PLC. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is er bovendien gelegenheid om via de Hololens een blik in de (nabije) toekomst te werpen.

12 oktober 2017, 9:00 – 17:30 uur, Cinemec Ede

Meer informatie is te vinden op www.eaton.nl/iot. Daar kunnen kleine en middelgrote machinebouwers en andere geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de gratis Eaton TechnoDag Internet of Things. Er is plaats voor 150 deelnemers.

Over Eaton
Eaton’s Electrical Sector iseen wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening, besturing en automatisering, verlichting en beveiliging, gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen, oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden en engineering services. Via wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrotechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2016 een omzet realiseerde van $19,7 miljard. Het bedrijf biedt energie-efficiënte oplossingen die klanten helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton wijdt zich aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het milieu door het gebruik van powermanagementtechnologieën en -diensten. Eaton telt ongeveer 95.000 medewerkers en verkoopt zijn producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.nl/electrical.Bijlagen

Thumbnail
2.9 MB jpg Machinebouw_smartindustry_1.jpg

Thumbnail
262 KB jpg Machinebouw_smartindustry_2.jpg

Thumbnail
289 KB jpg Machinebouw_smartindustry_3.jpg

Thumbnail
310 KB jpg Machinebouw_smartindustry_4.jpg

Thumbnail
431 KB jpg Technodag 1.jpg

Thumbnail
442 KB jpg Technodag 2.jpgNoot voor de redactie:

Heeft u vragen, wilt u de Technodag bijwonen of heeft u interesse in een interview? Neem dan contact op met Audrey Brugman via 023 555 34 24 of eaton@yellow-communications.com.Voor meer informatie:

Yellow Communications
Audrey Brugman
+31 (0)23 555 34 24
eaton@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com