Aerohive helpt channel partners met uitbreiden van managed services-aanbod

Nieuwe mogelijkheden en flexibele zakelijke voorwaarden stellen partners in staat om managed wifi services aan te bieden

Amstelveen, 8 augustus 2017 Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), onafhankelijke leverancier van wifi-oplossingen voor bedrijven, introduceert nieuwe mogelijkheden en zakelijke voorwaarden die channel partners in staat stellen om op eenvoudige wijze onderscheidende en winstgevende managed wifi services aan klanten aan te bieden.

Het managed service provider (MSP)-aanbod van Aerohive voorziet in simpele en flexibele zakelijke voorwaarden en functionaliteiten die erkende channel partners van Aerohive een platform bieden voor het aanbieden van beheerde draadloze diensten. Zij kunnen met behulp van de cloud-gebaseerde netwerktechnologie van Aerohive klanten rechtstreeks voorzien van veilige en schaalbare draadloze connectiviteit met toegevoegde waarde in de vorm van managed services.

“De MSP-oplossingen van Aerohive bieden channel partners een breed scala aan functionaliteiten en zakelijke mogelijkheden. Dit stelt hen in staat om in te springen op de groeiende vraag vanuit het bedrijfsleven naar managed wifi services”, zegt Mark Powley, vice president Sales bij Aerohive. “Ons cloud-platform biedt efficiënte en betrouwbare connectiviteit, oplossingen en API’s waarmee partners onderscheidende diensten met toegevoegde waarde kunnen ontwikkelen. Onze zakelijke voorwaarden bieden hen de flexibiliteit om hun MSP-aanbod naar wens aan te passen en hun dienstverlening ingrijpend te verbeteren.”

----

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u de uitgebreide versie van het persbericht.

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Milpitas in Californië. Voor meer informatie bezoek http://www.aerohive.com, bel 0800 0200462, volg @Aerohive op Twitter, abonneer op het blog, word lid van de community of word fan op Facebook.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Perscontact Aerohive
Aerohive Networks
Jenni Adair
Director of Corporate Communications
408-510-6117
jadair@aerohive.com
Twitter: @Aerohive

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
035-5822730
aerohive@marcommit.nl