Resello kiest Interxion als datacenterpartner voor Microsoft Azure Stack

INTERXION HOLDING (NYSE:INXN) Europees marktleider in carrier- en cloudneutrale colocatie datacenterdiensten, maakt bekend dat Resello, specialist in clouddiensten, Interxion heeft gekozen als datacenterpartner voor de Europese uitrol van Microsoft Azure Stack. Resellers kunnen met behulp van de Resello Cloud Marketplace schaalbaar en flexibel op Azure Stack gehoste clouddiensten aanbieden zonder dat ze daarbij hoeven te investeren in Azure Stack-technologie en met de best mogelijke colocatie en connectiviteit.

Waarom Azure Stack?
Azure Stack combineert alle voordelen van Microsoft’s publieke cloudplatform Azure met de beslotenheid van een eigen datacenteromgeving voor het veilig bewaren van gevoelige gegevens. Deze Azure Stacktechnologie sluit naadloos aan op Azure en biedt dezelfde gebruikersinterface waardoor implementaties op Azure Stack even gemakkelijk zijn als op Azure. Klanten kunnen nu kiezen waar hun applicaties draaien en waar hun data staat, hetzij op Azure Stack in hun eigen datacenter, hetzij in Microsofts publieke Azure cloud, dan wel in beide.

Resello en Interxion zijn uitstekend gepositioneerd om resellers te helpen het maximale uit Azure Stack te halen.
  • Qua kennis: Resello is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack. Het bedrijf behoort tot de selecte wereldwijde groep Microsoft Partners die meewerkten aan de lancering van Azure Stack en het is de eerste cloudmarketplace die een volledig werkende versie beschikbaar heeft.
  • Naadloos public/private: de beschikbaarheid van Azure en Azure Stack geeft bedrijven de mogelijkheid het beste van de publieke en de private cloud toe te passen in hun hybride strategie. Bovendien biedt Interxion Microsoft ExpressRoute aan via zijn Cloud Connectplatform. Deze afgeschermde verbinding naar Azure garandeert klanten goede prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.
  • Keuzevrijheid in het plaatsen van data: data kan worden opgeborgen in elk van Interxion’s 45 uiterst moderne datacenters in 11 Europese landen. Dit geeft resellers met klanten in verschillende landen de nodige controle over de locatie van hun data, waarmee ze kunnen voldoen aan de verschillende ingewikkelde en steeds strengere regels die gelden voor privacy en data.
Pan-Europese expansie
‘Samenwerking met partners zoals Resello is de kern van Interxion’s strategie’, stelt Jelle-Frank van der Zwet, director Business Development bij Interxion. ‘Het vermogen om bedrijven en IT-serviceproviders te bedienen met bewezen oplossingen op basis van de beste technologie, is essentieel bij het versnellen van de digitale transformatie. We zijn er trots op dat Resello gaat samenwerken met Interxion.’

‘Interxion maakt het voor ons mogelijk om Azure Stack aan te bieden in hun datacenters door heel Europa waarmee we in verschillende landen voldoen aan de beschermingsregels voor data, mede dankzij de naadloze private verbinding van ExpressRoute’, aldus Resello-oprichter en CEO Valentijn Borstlap. ‘Maar bovenal heeft Interxion zich bewezen als een echte partner. Ze hebben enorm geholpen met het beschikbaar maken van Azure Stack op ons Reselloplatform door heel Europa.’

##

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfkritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders en 21 internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over Resello
Resello Cloud Marketplace biedt alles dat wederverkopers nodig hebben om succesvol zaken te doen in de cloud. Of hun focus nu ligt op managed services, hosting of domeinnamen of cloudoplossingen, ze profiteren allemaal van de grote verscheidenheid aan IT-oplossingen op onze Marketplace. Dit volledig geïntegreerde platform bied een herkenbaar storefront, back office, een ondersteunings- en facturatiesysteem klant-controlepanelen. Partners kunnen ook op Resello Cloud Marketplace komen met een krachtige API of via een maatwerk WHMCS-module.
Resello B.V. is onderdeel van Yourholdinggroep en levert ondersteuning aan internetprofessionals sinds 2001 met 150 medewerkers in Nederland, India en Rusland. Meer dan  15.000 wederverkopers in 150 landen gebruiken het platform voor het verkopen van IT-oplossingen. Voor meer informatie: https://www.resello.com/