Progress Communications lid van Sotiria Comms Network

Nieuw internationaal netwerk voor PR- en communicatiebureaus voor (cyber)security

logo
Amsterdam, 18 juli 2017 – Progress Communications is partner geworden van het Sotiria Comms Network. Dit is een wereldwijd partnership tussen PR- en communicatiebureaus, met als doel om (cyber)securityorganisaties te voorzien van advies op het gebied van securitycommunicatie. Het netwerk is inmiddels in vijftien landen actief en heeft de intentie om verder uit te breiden met sterke bureaus met een securityspecialisatie.

Sotiria is een initiatief van het Engelse PR-bureau Say Communications en is opgericht om ervoor te zorgen dat vooruitstrevende, onafhankelijke bureaus effectiever kunnen samenwerken met bureaus uit andere landen, om zo te zorgen voor betere en gerichte communicatiediensten voor klanten. In 2000 richtte Say Communications het netwerk Plexus op, bedoeld voor PR-bureaus actief op het gebied van technologie voor B2B en B2C.

De naam Sotiria is afkomstig uit de Griekse mythologie: de godin van veiligheid en redding. Onder deze naam verenigen de bureaus zich met één gemene deler: hun expertise en ervaring op het gebied van (cyber)security. Zij delen dezelfde bedrijfsethiek en visie over wat effectieve communicatie inhoudt.

Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications: “Security staat hoog op de agenda van elke CIO en CISO. Organisaties zoeken voortdurend naar manieren om hierin te investeren en te integreren met innovatieve securitytechnologieën. Dat maakt Sotiria een interessante en belangrijke propositie en wij zijn dan ook blij dat we onderdeel zijn geworden van dit specialistische netwerk. Zo’n netwerk van technologie-communicatiebureaus met een sterke securitydiscipline is ideaal om (cyber)securityleveranciers te ondersteunen op lokaal en internationaal niveau. Net als wij heeft elk bureau een bewezen trackrecord voor het introduceren van securitymerken in nieuwe geografische gebieden en verticale sectoren en het uitbreiden in bestaande markten.” 

# # # 

Over Progress Communications
Progress Communications is een Benelux-PR-bureau dat bedrijven in de ICT- en consumentenelektronicabranches ondersteunt met hun externe communicatie. Het bedrijf is onderdeel van de LVT Group en werkt in die hoedanigheid samen met Contentbureau, Eventive en Sjansen Design. Progress Communications maakt een duidelijk onderscheid in expertises, de PR-consultants zijn verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de uitvoering ervan voor hun klanten. Zij worden daarbij actief ondersteund door de content creators, event managers en grafisch ontwerpers binnen de groep. Progress Communications is aangesloten bij het onafhankelijke, internationale PR-netwerk Plexus PR Group. Ga voor meer informatie naar http://www.progresscommunications.nl/.

Over Sotiria
Sotiria ondersteunt (cyber)securityleveranciers die hun corporate profiel, producten of diensten op lokaal of internationaal niveau willen gaan leveren of verder uitbreiden. Omdat (cyber)crime exponentieel toeneemt op de securitymarkt is het voor securityleveranciers op dit moment de meest veranderlijke en concurrerende branche. Dit netwerk van PR- en marketingexperts heeft breed inzicht in securityzaken, nieuws en wet- en regelgevingen – en dat voor elk land specifiek –, waarmee de boodschap goed wordt onderscheiden. Ga voor meer informatie naar www.sotiriasecuritycomms.com  

Contactpersoon:
Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
T: +31(0) 20 363 11 52
E : corinna@progresscommunications.nl