Outsourcing Hub en cloudscanner gaan samenwerking aan

Amsterdam, 13 juli 2017 - Outsourcing Hub, het onafhankelijk matchingplatform voor IT outsourcing en cloudscanner, de eerste grote cloudvergelijker op de Nederlandse markt, maken vandaag bekend dat ze een samenwerkingsverband aangaan. cloudscanner en Outsourcing Hub vullen elkaar aan waar mogelijk, maar blijven onafhankelijk van elkaar opereren.

De twee platformen complementeren elkaars dienstverlening. Zo richt Outsourcing Hub zich meer op het maken van de juiste partnermatch en is cloudscanner juist gespecialiseerd in het aanbod van clouddiensten. Henk Pater, founder en directeur van Outsourcing Hub: “cloudscanner heeft als missie om -  net als Outsourcing Hub - vraag en aanbod op een moderne, slimme en effectieve manier bij elkaar te brengen. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.”

Outsourcing Hub richt zich op een breed spectrum van ICT-diensten en focust zich op de vraag of twee partijen goed bij elkaar passen. En cloudscanner richt zich specifiek op het ‘matchen’ in clouddiensten. Zo kun je aan de hand van eigen criteria gemakkelijk en snel professionele partijen met elkaar vergelijken. Het opvragen van verschillende offertes behoort hiermee tot het verleden. Buiten het kijken en vergelijken heb je een single point of billing. Daarmee bewaakt het platform de continuïteit van IT bedrijvigheid. Zo beheer je met gemak je cloud-omgeving en administratie.

Karel Saurwalt, Managing Director van cloudscanner: “Bedrijven kunnen via cloudscanner snel en gemakkelijk de juiste cloud- en aanverwante diensten (backup, security, werkplekken en verbindingen) vergelijken, selecteren en aankopen. De keuze maken voor de juiste dienstverlening is niet altijd makkelijk, vaak ontstaat hieruit de vraag: ‘welke provider past het best bij mijn bedrijf?’. Outsourcing Hub specialiseert zich in het beantwoorden van deze vraag en vult ons hier goed aan.”

Henk Pater: “Wij zijn als Outsourcing Hub vooral een matchmaker en dus niet betrokken bij het daadwerkelijke offertetraject en alles wat hierna volgt. Maar het komt voor dat een klant enkel op zoek is naar een specifieke clouddienst en dan is die klant er beter bij geholpen om gebruik te maken van cloudscanner. In dit geval verwijzen wij graag door. We streven naar een ecosysteem waar ook andere platformen en relevante bronnen samenkomen en deze koppeling met cloudscanner zorgt over en weer voor synergie.”Meer informatie (niet voor publicatie):

Henk Pater, CEO / Founder Outsourcing Hub
Telefoon: 085 - 773 1600
E-mailadres: henk.pater@outsourcinghub.nl

Mir Verkaaik, Marketing & Communicatie cloudscanner
Telefoon: 088 - 015 0555
E-mailadres: mir@cloudscanner.nl
 

Over Outsourcing Hub
Outsourcing Hub is een onafhankelijk online platform voor ICT service providers, uitbesteders en hun adviseurs. Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt Outsourcing Hub vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Door deze unieke benadering wordt zowel het risico op mismatches tussen vraag en aanbod als het missen van goede matches geminimaliseerd. Het platform is in 2015 opgericht en er zijn inmiddels meer dan 100 ICT Service Providers en meer dan 100 Sourcing Adviseurs op aangesloten, waarmee het de grootste, meest actuele database met providerdata biedt van Nederland. Website: www.outsourcinghub.nl.

Over cloudscanner
cloudscanner biedt cloudoplossingen van A tot Z. Via de marktplaats vergelijk je binnen een handomdraai kwalitatieve cloudaanbieders. Op dit moment werkt het adviesplatform al met meer dan 30 aanbieders, waaronder: Microsoft Azure, IBM Softlayer, TransIP, CloudVPS, Mtel, Onepoint, IS Group en OGD. Sinds juli is cloudscanner samenwerkingspartner van Outsourcing Hub. Ook aansluiten als partner? Stuur een mail naar partners@cloudscanner.nl. Liever direct starten? Maak vrijblijvend een account aan om al uw cloudvraagstukken te beheren. Ga naar www.cloudscanner.nl.