BPSolutions behaalt Lenovo Platinum-status

Driebergen, 10 juli 2017 - BPSolutions, de toonaangevende IT Solutions & Cloud Services Provider uit Driebergen, heeft de Lenovo Platinum Partner-status behaald voor Data Center Products.

Om deze hoogst mogelijke waardering te behalen, is BPSolutions onderdeel geworden van de top-tier Lenovo-sellers, realiseerde het de omzetdoelstellingen en heeft het een groot aantal certificeringen behaald.

Martijn van Veen, Commercieel Directeur van BPSolutions, zegt: “We hebben de afgelopen tijd significante investeringen gedaan in ons datacenter-portfolio om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met hun roadmap naar de cloud, zoals bijvoorbeeld met de combinatie van Lenovo en Microsoft Azure Stack. Als Platinum-partner onderscheidt BPSolutions zich dan ook als een van de meest ervaren Lenovo-resellers in de markt.”//////////////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////////////////////////////

Profiel BPSolutions Group
Binnen de BPSolutions Group vallen de activiteiten van BPSolutions, BPCloudServices en BPAnalytics.

BPSolutions is sinds 2001 alom erkend adviseur op het gebied van dynamische ICT-infrastructuren, datamanagement en analytics. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HPE, SAP, Veeam en Microsoft.

BPCloudServiceslevert 24/7 managed & cloud services voor mission-critical omgevingen. BPCloudServices ontzorgt de IT-afdelingen van organisaties en ondernemingen van elk formaat door cloud-, IT-monitoring en beheerdiensten te leveren met de hoogst mogelijke beschikbaarheid tegen minimale risico’s.

BPAnalyticsricht zich met haar data scientists en engineers op het helpen van organisaties op het gebied van innovatie met data-advisering, advanced analytics (zoals Machine Learning en Deep Learning) en het exploiteren en beheren van de data-oplossingen.

Perscontact:
BPSolutions Group
drs. M.A. (Mark) de Groot, Algemeen Directeur
Tel.: 0343-529000
E-mail: mark.de.groot@bpsolutions.nl
Web: www.bpsolutions.nl

Copyright © 2017 BPSolutions, All rights reserved.