Voiceworks ondersteunt innovatieve community ICT Summerfair

Telecombedrijf geeft op ICT-beurs demo’s en POC’s van recentelijk gelanceerde diensten

Almere, 3 juli 2017 – Op woensdag 5 juli vindt in Den Haag de ICT Summerfair 2017 plaats. Op deze ICT-beurs in de Fokker Terminal in Den Haag worden aanwezigen geïnspireerd en bijgepraat over de laatste stand van zaken in de wereld van ICT. Mede dankzij steun van Voiceworks is deze editie weer een flinke slag groter van opzet dan de vorige editie. De grootste zakelijke telefonie enabler zal op de beurs een aantal demo’s van nieuwe diensten die onlangs gelanceerd zijn en een presentatie over de toekomst van hosted telefonie geven.

Hosted telefonie in de toekomst
Tijdens de ICT Summerfair is Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks, één van de zes keynote sprekers. Hij deelt zijn visie op de trends en ontwikkelingen in de telecommarkt waaronder de adoptie en toekomst van hosted telefonie. Ook deelt hij de resultaten uit een onderzoek dat Voiceworks samen met Magenta Publishing, uitgever van onder andere Telecom Business Magazine, en Expeditie ICT heeft verricht naar onder meer de adoptie en toekomst van Hosted Voice, mobiele telefonie en het samenspel tussen de verschillende communicatiemogelijkheden. Uit dit onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat een geïntegreerde werkplekoplossing gewilder is dan ooit.

Flighsimulator en BMW i8
Op stand 56 van ICT Summerfair 2017 heeft Voiceworks ook een flightsimulator, de Voiceworks Aircraft ingericht. Tevens is er op de beurs de mogelijkheid om in een BMW i8 te racen.   Aanmelden voor de ICT Summerfair 2017 op 5 juli is gratis mogelijk via www.ictfair.nl/inschrijven/.

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Voiceworks levert groothandel oplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft circa 210 medewerkers in dienst en won in 2015 de Deloitte Technology Fast 50 Most Sustainable Grower Award en in 2015 en 2016 won het bedrijf de Main Software 50. Voor meer informatie: www.voiceworks.com@voiceworksnl