Joost Hupkens treedt toe tot directie Datacon

Tilburg, 3 juli 2017 – Joost Hupkens is benoemd tot lid van de directie van het Tilburgse ICT bedrijf Datacon. De 41-jarige Hupkens was na functies bij Solectron en Kuehne + Nagel sinds 2012 bij Datacon werkzaam in verschillende functies. Hupkens vormt samen met Bas Fockens en Meindert van Duijvenbode de directie in de rol van operationeel directeur.

De wijziging in de directie hangt samen met het vertrek van technisch directeur Markus de Haan, die zich vanaf 1 juli 2017 - na 10 jaar als directielid van Datacon - zal gaan richten op andere werkzaamheden. Hupkens was inmiddels al geruime tijd werkzaam bij Datacon als operationeel manager. Hij was hiermee dan ook de logische keuze om de vrijgekomen plek van De Haan in te vullen.

Integratiespecialist Datacon groeide de afgelopen jaren sterk in omzet en mensen en verwacht ook voor de komende jaren een onverminderde groei. Hupkens zal in zijn rol mede verantwoordelijk zijn voor de transformatie van Datacon naar een middelgroot ICT bedrijf en een verbreding van het productportfolio.

“We zijn zeer verheugd met de komst van Joost Hupkens”, aldus Meindert van Duijvenbode, algemeen directeur. “De besturing van de Datacon organisatie en de transitie die we de komende jaren doormaken vraagt om een brede ervaring met het leiden van operationele veranderingsprocessen. Daarnaast geldt dat Joost een gezonde kijk heeft op de wijze waarop onze organisatie de komende periode moet worden ingericht om kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen”

---------------------------------------------------------------------

Datacon is een leverancier van hoogwaardige applicatie integratie oplossingen. Opdrachtgevers zijn onder andere CAK, Gemeente Nijmegen, Delta, KPN, Grandvision, TMG en BKR. Bij Datacon zijn circa 60 mensen werkzaam. Meer informatie is beschikbaar op www.datacon.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meindert van Duijvenbode, algemeen directeur Datacon. Telefoonnummer 013-5800983, e-mail: mvd@datacon.nl.