Protime bemachtigt nu ook plek in Great Place to Work Europe

Waddinxveen, 9 juni 2017Protime, specialist in workforce management oplossingen, is na haar 2e plaats op de Nederlandse ranglijst, nu ook in Europa een ‘Great Workplace’. Het bedrijf is na een grondige audit in de top 25 geëindigd in de categorie Best Small & Medium Workplaces. De uitslag is gisteren bekend gemaakt tijdens de awardceremonie in Parijs. Eerder dit jaar behaalde Protime al een plek in de Great Place to Work ranglijst in Nederland en België.

Om kans te maken op een Great Place to Work Europe notering, moeten organisaties uitstekend worden beoordeeld door hun eigen medewerkers. Dit gebeurt aan de hand van een de Trust Index©, waarin zaken als geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap onderzocht worden. Protime heeft de hoge notering te danken aan haar hoge score op alle aspecten. Vooral op trots en kameraadschap scoort het bedrijf uitstekend. Het bedrijf heeft daarnaast ‘cultuur’ verheven tot strategisch doel, waardoor er binnen de organisatie een continue sturing is op onder andere: intrapreneurship, samenwerken, cultuur en technologie.

Lucas Polman, Directeur bij Protime Nederland: “Sturen op cultuur vinden wij belangrijker dan sturen op bijvoorbeeld financiële resultaten. Een fijne organisatiecultuur betekent namelijk gelukkige werknemers, en dat resulteert uiteindelijk ook in gelukkige klanten. Deze aanpak betaalt zich dus dubbel uit. Deze notering in de Great Place to Work Europe ranglijst is een bevestiging dat onze aanpak werkt. Ik ben trots op onze medewerkers, want samen maken zij dit mogelijk.”

------

Over het onderzoek
De lijst van Best Workplaces wordt samengesteld door onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Great Place to Work®. Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van de Trust Index©, die het perspectief van medewerkers op het werkgeverschap toetst, en de Culture Audit©, die het werkgeversbeleid onder de loep neemt. De volledige lijst is hier te bekijken.

Over Protime
Protime werd opgericht in 1995 en is leider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert Protime vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratieinstallaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Sinds 2010 heeft het een Dun & Bradstreet nr. 1 ranking en sinds 2013 mag Protime zich een Great Place To Work noemen. Het bedrijf telt 200+ medewerkers waarvan het merendeel met een HR-achtergrond. Protime heeft vestigingen in Waddinxveen, Aartselaar (B), Namur (B), Frankfurt (DE), Parijs (FR), Luxemburg (LU) en Manchester (GB).

Meer informatie
Marcommit
Tessie Woestenberg
035-5822730
protime@macommit.nl