Nieuwe oplossingen en services van NetApp voor kracht van hybrid cloud biedt klanten succes in een wereld die wordt gestuurd door data

  • Onthulling van NetApp HCI, de eerste hyper-geconvergeerde oplossing op grote schaal die gegarandeerde performance, onafhankelijke schaalaanpassing en Data Fabric-integratie biedt
  • Aankondiging van model voor betalen naar verbruik met flexibiliteit zoals in de cloud om aanschaf van technologie te vereenvoudigen
  • Uitbreiding van koppositie op het gebied van volledige flashproducten met het beste toekomstbestendige garantieprogramma in de branche en nieuwe niveaus van performance, efficiëntie en cloudconnectiviteit
  • Ontwikkeling van Data Fabric-strategie met meer softwareopties om volledig potentieel van data in cloudomgevingen en lokale omgevingen te benutten
Schiphol-Rijk / Californië—6 juni 2017— NetApp (NASDAQ: NTAP) introduceerde gisteren nieuwe hybrid cloudproducten die klanten ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om data in te zetten om een voorsprong op de concurrentie te behalen. De producten vormen de meest verstrekkende innovatie in het 25-jarig bestaan van het bedrijf.

De aangekondigde producten breiden het portfolio met Data Fabric-oplossingen en -diensten van het bedrijf uit met de eerste hyper-geconvergeerde oplossing (HCI, Hyper-Converged Infrastructure) op grote schaal in de branche, nieuwe modellen voor betalen naar verbruik, verbeterde mogelijkheden met all-flash storage en hybrid cloudproducten die het verplaatsen van data naar en vanuit de public cloud vereenvoudigen.

Topmanagers over de hele wereld hebben digitale transformatie hoog op hun agenda's staan en zoeken nieuwe manieren om hun meest waardevolle bedrijfsmiddel – hun data – te benutten. Knelpunten op het gebied van tijd, vaardigheden en budget, brengen traditionele uitdagingen met zich mee. Tegelijkertijd worstelen organisaties met razendsnel toenemende hoeveelheden data die veel meer verspreid zijn en ook nog eens dynamisch en divers zijn.

De innovaties op basis van een hybrid cloud van NetApp stellen klanten in staat om de belemmeringen van een transformatie op te lossen. Vanaf nu kunnen ze data binnen het breedst mogelijke scala aan cloudomgevingen en lokale omgevingen eenduidig benaderen. Wanneer data het middelpunt van een transformatie vormt, kunnen organisaties meer contactmomenten met klanten creëren, grotere innovaties realiseren en bedrijfsprocessen optimaliseren.

“Organisaties die begrijpen hoe ze de volledige waarde van hun data moeten verkrijgen, zullen zien dat hun digitale transformaties in de kortst mogelijke tijd een groter concurrentievoordeel opleveren”, stelt Simon Robinson, vicepresident Research bij 451 Research. “Om te slagen, moeten klanten hun gedachten over datamanagement veranderen, zichzelf bevrijden van zuilen met data en methoden zoeken die data verenigen, ongeacht waar deze zich bevindt. Het uitgebreide portfolio van NetApp met de nieuwe HCI, de hybrid cloud en het model voor betalen naar verbruik biedt de middelen om de impact van data te maximaliseren, waar deze ook is opgeslagen, en om de gehele organisatie vooruit te helpen.”

George Kurian, Chief Executive Officer bij NetApp: “De organisaties die de toekomst bepalen, beseffen dat het van cruciaal belang is om het volledige potentieel van hun data te ontketenen, zodat ze een effectieve digitale transformatie kunnen ondergaan en een duurzame voorsprong op de concurrentie kunnen opbouwen.” “NetApp heeft een uniek vermogen om klanten te helpen om hun data samen te brengen, zodat ze successen boeken in het digitale tijdperk. De huidige aankondigingen van HCI op grote schaal en van nieuwe hybrid cloudsoftware en diensten breiden onze Data Fabric-architectuur en leidinggevende positie uit. We bieden nu dataservices voor de hybrid cloud om het beheer van applicaties en data zowel in de cloud als in een on-premises omgeving te vereenvoudigen.”

“Datalink helpt klanten te zorgen dat de applicatieworkloads op het juiste platform zijn afgestemd om het bedrijf optimaal vooruit te helpen. We werken al lang met NetApp samen vanwege onze gedeelde visie op datamanagement voor de basis van on-premises en hybrid platforms en cloudplatforms via de Data Fabric van NetApp”, aldus Jason Anderson, Chief Architect bij Datalink, onderdeel van Insight. “De SolidFire-basis van NetApp HCI heeft zichzelf bewezen bij onze laboratoriumtests en in talloze implementaties. Die basis beschikt over de stabiliteit, schaalgrootte, performance en gegarandeerde servicekwaliteit die nodig is voor een HCI-platform dat echt geschikt is voor organisaties. We zijn enthousiast over de stap van NetApp op de HCI-markt en zien ernaar uit om NetApp HCI in te zetten als aanjager voor het veranderen en optimaliseren van IT om beoogde bedrijfsresultaten te behalen.”

NetApp HCI zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2017 algemeen verkrijgbaar zijn.

De belangrijkste punten van de aankondiging, inzichten over de NetApp HCI-oplossing en quotes van een aantal technologiepartners die vroegtijdig toegang hebben tot de oplossing vindt u in het bijgevoegde persbericht.

Aanvullende bronnen

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Voor meer informatie neemt u contact op met:
Hill+Knowlton Strategies
Iris Kromwijk
Iris.kromwijk@hkstrategies.com
020 40 44 707

Over NetApp
NetApp is de data-autoriteit op het gebied van de hybrid cloud.We bieden een volledig scala aan dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data zowel in de cloud als in lokale omgevingen en versnellen digitale transformaties. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven

NETAPP, het logo van NETAPP en de merken op www.netapp.com/TM zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.