Datum: (397 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Jabra lanceert nieuwe Evolve 75 draadloze headsetBreda, 18 mei 2017 – Jabra, leider in professionele communicatie- en geluidsoplossingen, breidt zijn Evolve-reeks uit met de Jabra Evolve 75, een nieuwe premium draadloze headset voor de moderne kantoormedewerker.Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kenniswerkers veelvuldig gestoord worden door geluid in hun omgeving en sowieso gemiddeld 24 minuten per dag niet kunnen werken door herrie en onderbrekingen. 78 procent van de kenniswerkers geeft aan minder productief te zijn in lawaaierige omgevingen en niet geconcentreerd te kunnen werken. Jabra’s nieuwe headset combineert goede geluidskwaliteit met Noise Cancellation-technologie en is uitgerust met een ‘niet storen’-lampje. Daarmee is de Evolve 75 uitermate geschikt voor gebruik in open kantoren waar doorgaans sprake is van veel omgevingslawaai.

Met ingebouwde HD Voice zijn gesprekken bovendien kraakhelder. Dankzij een dubbele bluetooth-verbinding kunnen gebruikers van de Evolve 75 moeiteloos schakelen tussen telefoongesprekken en muziek. De headset kan tegelijkertijd met een computer en een smartphone worden verbonden. De maximale afstand tot laptops is dertig meter; bij een smartphone is dat tien meter. Door dit forse bereik kunnen gebruikers met de headset probleemloos rondlopen en toch verbonden blijven.

“De belofte van een open kantoor is dat het samenwerking en communicatie tussen werknemers verbetert. Maar er kleven helaas ook nadelen aan”, zegt Holger Reisinger, SVP Jabra Business Solutions. “Onderbrekingen door collega’s en herrie zorgen ervoor dat mensen met bepaalde taken minder presteren. Veel bedrijven kiezen daarom toch nog vaak voor een kantoor met ruimtes waarin deze medewerkers zich af kunnen sluiten. Met de Jabra Evolve 75 beschikken ze over een alternatief.”

Belangrijkste functionaliteiten van de Evolve 75
 • HD Voice zorgt voor heldere audio;
 • Active Noise Cancellation en ingebouwd lampje verminderen omgevingslawaai en onderbrekingen door collega’s;
 • Draadloos bereik tot dertig meter bij laptops en tien meter bij smartphones
 • Bluetooth-verbinding met twee devices tegelijk;
 • Integratie met Unified Communications-platformen als Skype for Business en Certificering voor Cisco;
 • Batterijduur tot 15 uur;
 • Leren oorkussens voor optimaal draagcomfort;
 • Opklapbare microfoon;
 • Dankzij Listen-in-knop zijn gesprekken te volgen zonder de Headset af te zetten;
 • Door het robuuste en effectieve laadstation behoren zorgen over de batterij tot het verleden;
 • Met de gratis Jabra Direct-software kunnen gebruikers de headset eenvoudig personaliseren en beheren.
Adviesprijs
De Jabra Evolve 75 is per direct beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van € 329 (inclusief laadstation) of € 279 (exclusief laadstation). Zie voor meer informatie www.jabra.nl/evolve75

Neem voor meer informatie of een testexemplaar contact op met:
Martijn Voogt
Channel Marketing Manager B2B
Jabra
06-20316344
mvoogt@jabra.com  

Over Jabra
Jabra, onderdeel van GN Group, is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van communicatie- en geluidsoplossingen. Wij zijn toegewijd om mensen meer te laten horen, meer te laten doen en meer te laten zijn dan ooit voor mogelijk gehouden. Wij geloven dat we met muziek levens kunnen veranderen.

Jabra innoveert met geluidsoplossingen voor zakelijk en persoonlijk gebruik, in de vorm van verbonden en draadloze koptelefoons, speakerphones voor mobiel- en kantoorgebruik en oorplugs voor tijdens het sporten. Bij Jabra werken meer dan 1.000 mensen wereldwijd, die in 2016 samen een jaarlijkse omzet van 3,5 miljard DKK genereerden.

De GN Group is actief in meer dan 90 landen, en heeft al bijna 150 jaar ervaring in het leveren van innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Opgericht in 1869, met meer dan 5.000 mensen, en genoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen, zorgt GN dat het leven beter klinkt. Voor meer informatie: www.jabra.nl