Nalytics op Lexpo 2017

Amsterdam - Nalanda Technology groeit snel binnen de advocatuur en ziet een enorme vraag naar de “precision search” technologie van Nalytics binnen de gehele sector.

Een van de sponsors en exposanten op Lexpo’17, Nalytics is een unieke cloud oplossing voor advocaten om gemakkelijk en snel binnen ongestructureerde data te zoeken, te vinden en te analyseren. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld voor de client.

David Rivett, mede oprichter en COO van Nalytics zegt-

"We kijken er enorm naar uit om op dit innovatieve juridisch evenement op 8 en 9 mei in Amsterdam te exposeren. We werken al nauw samen met een aantal grote advocatenkantoren binnen en buiten het Verenigd Koninkrijk. Nalytics helpt hen bij het beheren van miljoenen documenten”.

“Artifcial Intelligence en andere hedendaagse technologieën zijn een hot item en transformeren de markt. Wij laten graag zien hoe advocatenkantoren met Nalytics hier hun voordeel mee kunnen doen”.

Lexpo'17 is een van de belangrijkste juridische innovatie evenement in Nederland met bezoekers uit meer dan 20 landen en topsprekers die normaal gesproken alleen in het buitenland te bewonderen zijn.

David vervolgt-

"Het evenement is unieke een kans om te laten zien hoe Nalytics werkelijke voordelen biedt binnen de advocatuur. Zowel bij contract analyse of bij een bedrijfsovername (due diligence), arbitrage, digitale procesvoering, data conservering of forensisch onderzoek."

Een zeer krachtige tool in de handen van de advocaten, zonder de complexiteit en kosten van andere oplossingen binnen de markt, Nalytics kan binnen 24 uur geïnstalleerd en uitgerold zijn."

Kom langs op het Lexpo’17 en bezoek onze stand A09 voor een gratis demo van Nalytics of surf naar www.nalytics.com/legal voor meer informatieNOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE

Nalytics.com van Nalanda Technology is onderdeel van de OLM Groep (http://www.olmgroup.com), al 25 jaar de leverancier van innovatieve oplossingen binnen de zorg en de lokale overheid binnen het Verenigd Koninkrijk. ‘Nalytics’ is het search & discovery-platform ontwikkeld door Nalanda Technology. Nalytics helpt mensen, teams en hele bedrijven met toegang en analyse van hun data, wat leidt tot een vergroot inzicht, innovatie en het leveren van verbeteringen. Cutting edge technologie levert krachtige zoek- analytische- en verkennende mogelijkheden.

Nalytics is zo ontworpen dat het gemakkelijk in gebruik is (intuïtief) en wordt geleverd als Software as a Service. Dat betekent dat elk apparaat of browser het programma kan gebruiken zonder dat er software download aan vastzit. Gebruikers kunnen binnen enkele seconden zoeken naar data. Nalytics plaatst alle macht in de handen van de gebruiker en zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie makkelijk en snel te vinden is en georganiseerd kan worden. Het niveau van zoekprecisie is ongeëvenaard.

Voor meer informatie over Nalytics van Nalanda Technology kan u ons bezoeken op http://www.nalytics.com of een e-mail sturen naar info@nalytics.com

Contact

David Rivett of Lorna Campbell Nalanda Technology
T: +44 141 891 4769
David.Rivett@Nalytics.com
Lorna.Campbell@Nalytics.com

Mediaverzoeken richten tot:

Mike Reynolds of Michael Donaldson
Integris Communications
T: +44(0)131 306 0100
M: +44(0)7748 635678
mike@integriscomms.co.uk
Michael.donaldson@integriscomms.co.uk

NB: Hi-res afbeeldingen zijn op verzoek beschikbaar bij Integris Communications