Datum: (417 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Eiffage kiest voor Global Human Capital Management van WorkdayAmsterdam, 1 mei 2017Workday, Inc. (NYSE: WDAY),leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat Eiffage, een van Europa’s grootste bouw- en concessiebedrijven, heeft gekozen voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. Met Workday beschikt Eiffage over een eenduidig, cloud-gebaseerd HR systeem dat helpt bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen, het verhogen van efficiëntie en het realiseren van betere besluitvorming in het bedrijf.

Met 64.000 werknemers in 70 verschillende landen, verenigt Eiffage bouw, vastgoedontwikkeling, civiele techniek, energie en concessies. Het bedrijf wilde af van het netwerk van versnipperde, lokale HR systemen en koos voor het eenduidige systeem van Workday dat zorgt voor standaard processen, werknemers self-service mogelijkheden biedt en managers wereldwijd toegang biedt tot makkelijk te gebruiken, internationale rapportages en analytics.

Met Workday verwacht Eiffage:
  • cruciale HR processen in de gehele organisatie te stroomlijnen en ondersteunen met een enkelvoudig, betrouwbaar cloud systeem
  • de planning van arbeidskrachten te verbeteren met behulp van realtime analyses en verslaglegging, waardoor managers worden voorzien van robuuste, betrouwbare gegevens over hun werknemers en teams en waardoor bedrijfsleiders een helder inzicht krijgen in het totale personeelsbestand.
  • het mogelijk te maken dat werknemers toegang krijgen tot relevante informatie en de mogelijkheid krijgen om eenvoudig in actie te komen om HR taken op elk gekozen moment uit te voeren, vanaf een mobiel apparaat.
Reacties op het nieuws
“Eiffage innoveert om een duurzame toekomst in de bouwindustrie te realiseren, en had behoefte aan een modern HR systeem dat hen kon ondersteunen dit doel te bereiken,” vertelt Stéphane Rousseau, directeur Group Information Systems bij Eiffage. “Met Workday kiezen we voor flexibiliteit, wereldwijde rapportages, gebruiksgemak én voor een applicatie waarmee de werknemers op verschillende locaties in de wereld met elkaar kunnen samenwerken. Dankzij Workday kan Eiffage bedrijfsprocessen optimaliseren, realtime, data gestuurde beslissingen nemen en management en werknemers voorzien van een consistente, aantrekkelijke en mobiele ervaring.”

“We zien dat steeds meer toonaangevende organisaties zoals Eiffage kiezen voor de technologie van Workday als onderdeel van hun strategie voor digitale transformatie,” zegt Chano Fernandez, executive vice president, global field operations, Workday. “Bedrijven keren zich af van legacy systemen en omarmen de cloud voor de innovatie en inzichten die een ongeëvenaarde HR ervaring biedt, die niet alleen de betrokkenheid van werknemers verhoogt, maar ook efficiëntie en groei aanjaagt.”

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com en www.workday.com/nl.Bijlagen

Thumbnail

434 KB png Workday Global HCMVoor meer persinformatie:

Workday
Grant Currie
telefoon +44 (20) 71506474
e-mail Grant.Currie@Workday.com

of

Yellow Communications
Lisa Elzinga
telefoon +31 (0)23 555 34 24
e-mail workday@yellow-communications.com