Datum: (419 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Videns IT Services luidt tijdperk van de ‘Digital Shift’ inUtrecht, 26 april 2017Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, bestaat in 2017 vijf jaar. Dit vijfjarig bestaan stelt Videns IT Services in het teken van ‘Digital Shift’, een term die het bedrijf verbindt met de huidige, turbulente tijd. Een tijd waarin een verschuiving gaande is in technologie, maar ook in nieuwe businessmodellen, samenwerkingen en contractvormen. Denk aan huidige technologieën die een totaal nieuwe generatie van netwerkservices mogelijk maken, en nieuwe technologieën als cloud-based WAN-services die de wereld van traditionele WAN-services op zijn kop zetten.

Videns IT Services begon in 2012 als specialist op het gebied van het leveren van application-aware netwerkservices op basis van Ipanema-technologie. Een kleine twee jaar geleden merkte het bedrijf dat er in de markt behoefte ontstond aan een ander soort dienstverlener: een waarbij de klant centraal staat in plaats van de eigen operationele processen. Daarom zette Videns IT Services destijds een nieuwe fase in met het ontwikkelen en leveren van nieuwe services op basis van SD-WAN.

Anno 2017 is Videns IT Services voortrekker op het gebied van nieuwe SD-WAN Cloud-services en heeft het bedrijf een reeks klanten die op basis hiervan operationeel zijn. Voor bedrijven die hun hoofdkantoor in de Benelux, Nordics, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland hebben, implementeert de dienstverlener zijn services wereldwijd, met name in de regio Azië-Pacific. Het bedrijf beheert ruim duizend locaties over de gehele wereld en levert WAN-gerelateerde services aan meer dan 35 internationale klanten. Van de scheepvaart en de bouw tot en met de (hightech) productiebranche en transport.

Hoe de komende vijf jaar eruitzien? Joost van der Struijk, Managing Director Sales & Marketing bij Videns IT Services: “We blijven ons focussen op klanten in de Benelux en de Nordics-landen, en verwachten zo ons volume de komende twee jaar te kunnen verdubbelen. Verder willen we onze leidende positie als aanbieder van Next-Gen WAN-services verder uitbreiden. Want we geloven dat we slechts aan het begin staan van een ware WAN-revolutie.”

###

Evenement: Digital Shift 2017
Benieuwd hoe Videns IT Services en zijn partners tegenover deze revolutie staan? Op 6 juni 2017 vindt Videns IT Services’ evenement Digital Shift 2017 plaats in Eindhoven. Tijdens dit event wordt dieper ingegaan op de digitale transitie die gaande is in de markt. Klanten en partners Aryaka, VeloCloud, InfoVista en Zscaler gaan tijdens deze interactieve dag in op hedendaagse vraagstukken en hun visie op de toekomst. Pers is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via Videns@lvtpr.nl.

Over Videns IT Services
Videns IT Services levert veilige, intelligente en application-aware netwerkoplossingen die zich flexibel aanpassen aan bedrijfswensen. Videns IT Services gebruikt next-generation netwerkproducten en software-defined WAN-technologie om volledige en OpEx-based services te leveren in geheel Europa. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland opgericht door een team netwerk- en IT-professionals met ruime internationale ervaring. Videns IT Services streeft ernaar de grootste regionale, onafhankelijke leverancier te worden van application-aware netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen.
Meer informatie is te vinden op www.videns-it.comTwitter en LinkedIn.

Voor meer informatie 
LVTPR
Marieke Duijts
T: 030 - 656 50 70
E: Videns@lvtpr.nl