Datum: (399 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Telindus organiseert ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’

De inzet van cloud-technologie vraagt om een doordachte strategieUtrecht, 20 april 2017 – Op 16 mei 2017 organiseert Telindus de eerste editie van ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’ bij Inn Style in Maarssen. Gedreven door de behoefte om snel in te spelen op de wensen van de business en de belofte van kostenbesparingen, zien veel organisaties cloud-technologie als het middel om snel resultaat te behalen. Echter, zonder een doordachte strategie kunnen beslissingen die nu genomen worden over een aantal jaar alsnog verkeerd uitpakken en wordt u van het kastje naar de cloud gestuurd. Dit event laat IT-specialisten en -beslissers aan de hand van praktische presentaties, inspirerende sprekers en prikkelende voorbeelden zien welke stappen vandaag gezet moeten worden om, wanneer de tijd daar is, te kunnen transformeren.

Keynotespreker Menno Lanting, strateeg en innovator op het gebied van digitaal leiderschap, geeft een nuchtere kijk op disruptie en deelt voorbeelden van aansprekende cases en praktische modellen. Daarnaast interviewt Harm de Haan, Digitization Evangelist bij Telindus, Pieter Gerritse, Docent Infrastructure Design & Security bij Hogeschool Windesheim, over hun self service portal Project Skylab. Hiermee biedt Windesheim ICT-studenten virtuele cloud labs en een afgeschermde, eigen set servers en netwerken. Eric Otten, Cloud/ITaaS Architect bij Telindus, zet tijdens het event de belangrijkste randvoorwaarden voor cloud uiteen en Marc Samsom, Manager Datacenter and Cloud Architecture bij Cisco, laat de aanwezigen de noodzaak zien van een Cloud Management Platform.

Programma ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’

Dinsdag 16 mei 2017

11.00 – 11.45 uur

Keynote: De disruptie paradox, in 5 stappen naar echte vernieuwing
Door Menno Lanting, spreker, strateeg & innovator op het gebied van digitaal leiderschap.

11.45 – 12.30 uur

Wat zijn de randvoorwaarden om cloud op de juiste manier in te zetten?
Door Eric Otten, Cloud/ITaaS Architect bij Telindus.

12.30 – 13.15 uur

Lunch

13.15 – 13.45 uur

Klant aan het woord: Windesheim
Over het gebruik van cloud-technologie voor het uitrollen van virtuele lab-omgevingen. Interview door Harm de Haan, Digitization Evangelist bij Telindus met Pieter Gerritse, Docent Infrastructure Design & Security bij Windesheim.

13.45 – 14.15 uur

Demonstratie Cloud Management Platform
Door Marc Samsom, Manager Datacenter and Cloud Architecture bij Cisco.

14.15 – 15.30 uur

Wrap-up en borrel


Aanmelden
De eerste editie van ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’ vindt plaats bij Inn Style in Maarssen op dinsdag 16 mei 2017. Deelname is kosteloos. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen het boek ‘De disruptie paradox’ van Menno Lanting. Meer informatie en aanmelden kan via: www.cloud-effect.nl

----------------

Over Telindus
Telindus gelooft dat iedere IT-infrastructuur dé business innovator kan zijn. Telindus helpt klanten om hun infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Dankzij de solide en onafhankelijke organisatie met ruim 30 jaar ervaring is Telindus continu in staat te investeren in de meest innovatieve technologieën waarmee de klanten voorop blijven lopen. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren. Telindus is een belangrijke partner voor haar klanten en het aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat.

Telindus, onderdeel van Proximus, heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers als Ciena, Cisco, Juniper, EMC, NetApp, VMware, CommVault, Quantum, Nutanix, Infinera, Vasco Data Security, VCE en Riverbed. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via twitter.com/telindus_NL en tweet mee: #HCE2017.
 
Meer informatie:
Marcommit
Moniek Jansink
telindus@marcommit.nl
035-582 27 30