PYLADES lanceert nieuwe versie Vertical Suite Verenigingen: Community- én CRM software voor ledenorganisaties

Standaard Community- én CRM oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 voor optimale dienstverlening, ledenbehoud en ledengroei.

Weesp, 10 april 2017 – Microsoft Dynamics 365 specialist voor branche- en belangenorganisaties Pylades, lanceert nieuwe versie Vertical Suite Verenigingen, een complete standaard Community en CRM-oplossing voor verenigingen. De Vertical Suite Verenigingen is specifiek ontwikkeld voor en door branche– en belangenorganisaties.

Digitale transformatie voor verenigingen
Pylades helpt verenigingen digitaal te transformeren. Communicatie met leden en andere stakeholders speelt daarbij een cruciale rol. Nieuw in de Vertical Suite Verenigingen is de standaard en volledig in CRM geïntegreerde portal en community oplossing. Uniek hieraan is dat u een CRM én CMS heeft in één oplossing. U deelt hiermee op eenvoudige en doeltreffende manier kennis met uw achterban en u blijft altijd op de hoogte van wat er speelt.

De standaard ledenportal biedt uitgebreide selfservice aan uw leden. Binnen de communities wordt elke denkbare functionaliteit zoals bijvoorbeeld blogs, polls, forum, wiki, video, nieuws en chat ondersteund. Uw leden kunnen, indien u dat wenst, ook zelf communities starten op basis van vooraf gedefinieerde templates. Pylades biedt hiermee in Nederland een unieke en de meest complete standaard software oplossing voor verenigingen. Meer informatie over de Vertical Suite Verenigingen treft u op onze website.

Officiële release op 17 mei aanstaande bij Microsoft te Schiphol
Op woensdag 17 mei 2017 van 12:15 uur tot 16:00 uur organiseert Pylades in samenwerking met Microsoft Nederland te Schiphol, exclusief voor branche- & belangenorganisaties, de Round Table sessie “Digitale transformatie in de praktijk voor verenigingen!”.

Tijdens deze Round Table wordt de nieuwe versie van de Vertical Suite Verenigingen officieel gelanceerd en laten wij u zien hoe deze ledenoplossing, u volledig ondersteunt bij het werven van nieuwe leden en het beter bedienen en behouden van bestaande leden. Ga voor het complete programma en om u in te schrijven naar onze website.

Over Pylades
Pylades biedt in Nederland de meest complete standaard software voor verenigingen. Met de Vertical Suite Verenigingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 is Pylades de absolute marktleider. Wij helpen branche- en belangenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Pylades heeft vele toonaangevende referentieprojecten.

Microsoft Dynamics 365, Microsoft SharePoint, Microsoft Power BI, ICT infrastructuren en het implementeren van standaard brancheoplossingen zijn de kerncompetities van Pylades.

Pylades is Microsoft Certified Gold CRM Partner en is lid van de Microsoft Inner Circle en behoort daarmee tot de top 1% van de Microsoft Dynamics partners wereldwijd.

Voor meer informatie: www.pylades.com

Perscontact
Pylades B.V.
Arie-jan Snel
Marketing Executive
Telefoon: + 31 (0)294-490055
E-mail: a.snel@pylades.com
Website: www.pylades.com