Yenlo wint tender Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)Schiphol-Rijk, 27 maart 2017 - Yenlo is verheugd mede te delen dat zij de aanbesteding van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft gewonnen. De opdracht betreft integratiediensten (ontwerpen, ontwikkeling en ondersteuning) ten behoeve van de informatievoorziening van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De integratiedienstverlening bestaat uit technische realisatie van integratie, functioneel ontwerpen van integratie en vormgeven integratiearchitectuur gebaseerd op de WSO2 Enterprise Service Bus, alsmede het leveren van ondersteuning op de reeds gerealiseerde services. Ook kennisoverdracht van de Yenlo WSO2 guru’s naar de medewerkers van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is erg belangrijk in deze opdracht.

Peter Willems, Sales Director Europa, Yenlo: “We zijn zeer trots dat we de aanbesteding hebben gewonnen en vereerd dat we onze samenwerking met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier voor minstens nog een jaar kunnen voortzetten. Wij leveren al een aantal jaren onze diensten aan HHNK en ik ben blij dat we betrokken blijven bij deze mooie organisatie.”

Het contract gaat in op 1 april 2017 met een looptijd van 1 jaar en de mogelijkheid tot drie keer een verlenging van 1 jaar. Yenlo levert integratie specialisten, functioneel ontwerpers en architecten aan HHNK voor dit project.

Over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Een groot deel van Noord-Holland ligt beneden zeeniveau. Dat betekent dat er veel werk moet worden verzet om het droog te houden. HHNK is verantwoordelijk voor de waterschapstaken in het deel van Noord-Holland ten noorden van het Noordzeekanaal en Texel.

Over Yenlo
Yenlo is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zie voor meer informatie www.yenlo.com