Datum: (457 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Custom Connect realiseert Point of Presence in datacenter BIT

Point of Presence biedt klanten toegang tot gewilde hybride oplossingen met Azure, AWS, Microsoft en Google clouddienstenEde, 22 maart 2017Custom Connect, service integrator voor high performance connectivity, en BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, kondigen vandaag aan dat zij samen een Point of Presence (PoP) gaan opzetten in het BIT-datacenter in Ede. De PoP biedt klanten toegang tot populaire hybride oplossingen met Azure, AWS, Microsoft en Google clouddiensten en carrier-neutrale integratie voor wereldwijde expansie. Tevens vergroot de samenwerking het bereik van Custom Connect op de Nederlandse markt en zorgt voor een grotere internationale aanwezigheid voor BIT.  

Rutger Bevaart, CTO bij Custom Connect: “Het is mooi om te zien dat BIT, net als wij, altijd de klant centraal zet. Dankzij deze samenwerking en de realisatie van de PoP, kunnen klanten van BIT overal ter wereld hybride oplossingen bouwen. Daarnaast krijgen onze klanten de mogelijkheid om met een toonaangevend datacenter te werken op een gunstige locatie in Europa.”  

Jan Willem Meijer, eigenaar en Global Chief Business Development Officer bij Custom Connect, vult aan: “Door gebruik te maken van een carrier-neutrale aanpak, is Custom Connect in staat om BIT nationale en internationale telecommunicatiediensten aan te bieden in hun datacenters in Ede. Hierdoor hebben klanten van BIT toegang tot wereldwijde cloud-connectiviteit met Microsoft, Amazon AWS, Google Cloud en vele anderen. Een ander groot voordeel is dat BIT nu toegang heeft tot meer dan 1.500 carriers en ISP’s om de meest efficiënte netwerken met de hoogste SLA’s te creëren.”  

Alex Bik, CTO bij BIT: “We zien steeds vaker dat organisaties hybride clouddiensten onderzoeken. Met deze samenwerking zorgen wij ervoor dat we vooruit blijven lopen op de klantvraag. De samenwerking met Custom Connect voor een Point of Presence was daarom een no-brainer. Zij begrijpen goed hoe belangrijk het is om niet alleen in de behoeften van klanten te voorzien, maar hier ook op te anticiperen.”

----

Over Custom Connect
Custom Connect, een van oorsprong Nederlandse carrier-neutrale connectivity-organisatie, heeft vestigingen in Amsterdam, Londen, New York en Dubai. De organisatie biedt communicatie-oplossingen en diensten die kantoren, filialen, datacenters, clouds en klanten met elkaar verbinden. Meer informatie over Custom Connect is te vinden op: https://www.custom-connect.com

Over BIT
BIT beheert een drietal datacenters in Ede en is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak. BIT is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over BIT is te vinden op https://www.bit.nl of volg BIT via twitter.com/bitnl.

Meer informatie:
Custom Connect
Javad Landewijk
javad@custom_connect.com

Marcommit
Debbie van Oostrum
035-582 27 30
bit@marcommit.nl