Datum: (438 dagen oud)
Bedrijf:

SALVES BENOEMT MARCEL TEN BRINKE TOT DIRECTEUR TESTSERVICES MIDDENHilversum, 8 maart 2017 – Salves, een Nederlands IT-consultancybedrijf gespecialiseerd in softwaretesten en Microsoft Services, heeft Marcel ten Brinke per 1 maart benoemd tot Directeur Testservices Midden.

Marcel ten Brinke is directeur Testservices Midden naast directeur Gjalt van Dam. Ten Brinke is primair verantwoordelijk voor business development, terwijl Van Dam zich concentreert op delivery en peoplemanagement. Daarnaast zal Ten Brinke ook de vestiging Testservices West verder helpen groeien.

Complementair
Bo van Luijtelaar, Commercieel Directeur van de Salves Groep, is enthousiast over de versterking: “Bij Salves zijn we van mening dat een vestiging twee directeuren moet hebben. Zij moeten het samen doen, zijn beiden verantwoordelijk voor de hele vestiging, maar hebben ieder een andere focus. Marcel is zeer ervaren in IT-sales en business development en kan een belangrijke bijdrage leveren aan onze stevige groeiambities. Met zijn benoeming is de directie van Testservices Midden na een klein jaar weer compleet.”

Ten Brinke werkte eerder bij SAP, AFAS Business Software en ADP in diverse salesfuncties. Hij wilde zijn werkervaring graag uitbreiden met een algemene managementfunctie. “Ik ben blij dat ik een functie heb gevonden met een brede verantwoordelijkheid, waarin ik dagelijks een team kan aansturen en direct invloed kan uitoefenen op de groei van Salves.”

Over Salves
Salves is een IT-bedrijf dat staat voor innovatieve en gedegen softwareontwikkeling, professionele testtrajecten en integrale implementatie van nieuwe software, met als doel het behalen van een maximale businessproductiviteit bij onze klanten. Daarbij zijn oplossingen die in samenhang worden ontworpen in onze optiek beter. Wij zien de oplossing dan ook in multidisciplinair denken en handelen vanuit onze twee disciplines: Test Services en Microsoft Services.

Deze disciplines zijn ondergebracht in vier werkmaatschappijen. Sinds 2006 is Salves uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan honderd medewerkers, kantoren in Helvoirt en Hilversum en met klanten die tot de top 200-bedrijven van Nederland behoren.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Bo van Luijtelaar: 0411-87 00 08
E: bo.van.luijtelaar@salves.nl
W: www.salves.nl