Datum: (439 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Fortino Capital stelt Véronique Peeters aan als Investment ManagerAmsterdam, 14 maart 2017 – Investeringsmaatschappij Fortino Capital breidt het team uit met Véronique Peeters (32) als Investment Manager. In deze rol is Peeters verantwoordelijk voor de behandeling van financieringsaanvragen, het beoordelen en analyseren van ondernemingen met sterke groeipotentie, de coördinatie van het transactieproces en het onderhouden van contacten met de bedrijven. De Benelux zal haar werkgebied zijn.

Véronique Peeters
Véronique Peeters

Na haar opleiding Business Engineering startte Peeters in 2008 bij PwC Transaction Services. Ze ontwikkelde daar een ruime expertise in transactiemanagement en met name financiële due diligence. In 2012 maakte Peeters de overstap naar private equity en vervulde ze de functie van Investment Associate bij E-Capital Equity Management. Hier richtte Peeters zich op de coördinatie van transactieprocessen en nam ze de opvolging van portefeuillebedrijven van E-Capital voor haar rekening.

Véronique Peeters over haar aanstelling bij Fortino Capital: “Met veel enthousiasme ga ik de rol van Investment Manager vervullen. De wereld van growth capital is dynamisch en maakt een snelle ontwikkeling door. De technologie en digitale focus van Fortino Capital in combinatie met onze management know-how bieden de markt een nieuw perspectief. Ik zie ernaar uit om aan het boeiende verhaal van Fortino Capital mee te bouwen.”

Duco Sickinghe, Managing Partner van Fortino Capital: “Ik ben erg verheugd om Véronique als Investment Manager binnen ons team te verwelkomen. Het aantal financieringsaanvragen neemt sterk toe, waardoor ze gelijk een vliegende start kan maken. Véronique is kundig, betrokken en een uitstekende gesprekspartner. Met haar werkervaring en competenties is ze een perfecte aanvulling op onze expertise in technologie, E-commerce en digitale transformatie.”

---

Over Fortino Capital
Investeringsmaatschappij Fortino Capital investeert in kleine en middelgrote bedrijven met groeipotentieel. Fortino Capital gelooft in het potentieel van visionaire ondernemers met een focus op technologie, E-commerce en digitale transformatie. Fortino Capital brengt versterking van kapitaal, expertise en ervaring op het gebied van innovatie, strategie en groei. Het klantportfolio van Fortino Capital bestaat onder andere uit Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner. Voor meer informatie: www.fortino.be

Fortino Capital op: Twitter | LinkedIn

Meer informatie

Marcommit
Rosalie Hage
035-5822730
Fortino@marcommit.nl