Datum: (454 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

PageGroup benoemt Joost Fortuin tot Managing Director NederlandAmsterdam, 27 februari 2017 – Recruitmentspecialist PageGroup heeft Joost Fortuin aangesteld als Managing Director Nederland, waarbij hij verantwoordelijk is voor Page Personnel, Michael Page en Page Executive, de drie onderdelen die samen PageGroup Nederland vormen.

Fortuin gaat de nieuwe uitdaging met overtuiging en een uitgesproken visie aan: “PageGroup wil het verschil maken op een vluchtige markt, waarin professionals vaak kort op dezelfde plek blijven zitten. Dit doen we door langdurige relaties op te bouwen met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers, en natuurlijk door te excelleren in kwaliteit en betrouwbaarheid. PageGroup werd onlangs weer uitgeroepen tot Top Employer voor Nederland en Europa. Daar ben ik bijzonder trots op en op die traditie gaan we voortbouwen.”

Fortuin begon zijn carrière binnen PageGroup in 1996 bij Michael Page. Op basis van zijn behaalde successen lanceerde hij in 2002 de Nederlandse tak van Page Personnel. Hij zat in de jaren die volgden niet stil: in 2007 nam hij actief deel aan de uitbreiding van PageGroup in de Verenigde Staten en gaf hij leiding aan de Canadese tak. Sinds 2013 zette Fortuin zich weer in voor Page Personnel Nederland. Met overtuigend resultaat: de omzet steeg in 2014 aanzienlijk en dit momentum werd vastgehouden in jaren die volgden.

Thumbnail
177 KB jpg Joost Fortuin


PageGroup: Worldwide leaders in specialist recruitment
Bijna vier decennia geleden werd PageGroup opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving & selectie van vaste en interim professionals. Vanuit meer dan 150 vestigingen in ruim 35 landen, bieden wij onze klanten – variërend van het MKB tot multinationals – exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent.

Page Personnel, Page Executive en Michael Page maken deel uit van PageGroup, dat sinds april 2001 op de London Stock Exchange genoteerd staat. PageGroup kan, zowel op het niveau van professionele medewerkers als op managementniveau, een sterk trackrecord van succesvolle werving- & selectieopdrachten voorleggen.Voor meer informatie of een interviewaanvraag kunt u contact opnemen met:
Pride PR
Wilco Rutenfrans
E: Wilco@pridepr.nl
T: +31 71 568 0028