Datum: (454 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

IFS benoemt Barbara Persoons tot Partner Manager in Benelux-regio

Persoons gaat het bestaande partnernetwerk in België, Nederland en Luxemburg uitbreiden en optimaliseren.Persoons werkte eerder bij VisionWaves, dat in 2015 is overgenomen door IFS. Sindsdien is zij actief voor het Global Competence Center for Enterprise Operational Intelligence (EOI) van IFS als specialist sales en marketing.

Persoons zegt over haar nieuwe functie: "Een krachtig partnernetwerk speelt een belangrijke rol in de wereldwijde groeistrategie van IFS. Met ons brede productportfolio en onze specifieke focus op sectorkennis bij partners kunnen we het verschil maken voor klanten. Ik kijk ernaar uit om met de partners ons portfolio verder te ontwikkelen. Zij kunnen nu al rekenen op een breed aanbod van trainingen en certificeringen, dat hen in staat stelt hoogwaardige diensten te leveren.”

Marco Verdonschot, algemeen directeur van IFS Benelux: “Met de acquisitie van VisionWaves kreeg IFS een groot partnernetwerk in de Benelux-regio. Barbara heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van VisionWaves en is daarom bij uitstek geschikt om deze nieuwe verantwoordelijkheid op zich te nemen. Zij heeft uitgebreide ervaring in het werken met partners en al een goede band opgebouwd met veel bestaande partners. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst."

Meer informatie over IFS is te vinden op IFSworld.com. Volg ons ook op Twitter: @ifsworld.

LVTPR
Marcel Klein / Edmee Verbeek
+31 (0)30 656 50 70
ifs@lvtpr.nl