Datum: (461 dagen oud)
Bedrijf:

Avaya benoemt David van den Berg tot Managing Director NederlandNieuwegein, 20 februari 2017 – Avaya heeft David van den Berg aangesteld als managing director voor Avaya Nederland B.V. Van den Berg zal zich de komende periode concentreren op het uitbreiden van de leidende positie van Avaya in Nederland op gebied van communication-enablement, next-generation Unified Communications, Networking en Internet of Things (IoT).

Ronald Rubens, Vice-president Europe North bij Avaya is erg enthousiast over de komst van David van den Berg: “David brengt een schat aan kennis mee. Met zijn brede achtergrond, diepgaande ervaring in ICT en zijn verleden als succesvol manager van teams, klanten en partners, voegt Van den Berg grote waarde toe aan het team van Avaya in Nieuwegein.”

Van den Berg over zijn nieuwe functie: “Er gebeurt veel in de industrie en Avaya heeft de juiste technologie om klanten juist nu te ondersteunen bij het doorvoeren van innovatieve samenwerkings- en communicatieoplossingen. Avaya vernieuwt zichzelf continu en hanteert hierbij de hoogst mogelijke standaard. Ik ben erg verheugd terug te zijn bij de organisatie waar ik jarenlang met veel plezier heb gewerkt.”

Van den Berg heeft ruim vierentwintig jaar ervaring in ICT en Telecommunicatie in Europa. Hij werkte eerder bij Avaya als General Manager, Statutiair directeur en als verantwoordelijke voor de Global Accounts in de periode 1999-2003. Hij was hierna directeur bij systems integrator Touchbase, Vice President bij het Amerikaanse Vidyo en verkoopdirecteur bij Polycom. Van den Berg behaalde zijn bedrijfsinformatica diploma in Amsterdam in 1993 en studeerde daarna  Nederlandse Taal en Literatuur, Culturele Antropologie en Informatics.

David van den Berg
David van den Berg