Datum: (461 dagen oud)
Bedrijf:

LINKIT wint TopWerkgever platinum awardDe Meern, 17 Februari 2017 - LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, heeft gisteren dé TopWerkgever Platinum Award van de MonitorGroep gewonnen.

 

De Award
De TevredenheidsMonitor is een objectieve onderzoeksmethode die organisaties helpt om optimale medewerkerstevredenheid te realiseren. De uitkomsten geven een goede inkijk in de kwaliteit van het werkgeverschap en organisaties die excellent presteren ontvangen de titel TopWerkgever. De platinum award wordt uitgereikt aan de organisatie met de grootste stijging in tevredenheid over meerdere jaren.

De organisatie LINKIT
Drie jaar geleden koos LINKIT voor een strategische koerswijziging en na het winnen van verschillende aanbestedingen in de afgelopen maanden, werd vandaag bevestigd dat deze verandering niet alleen extern maar ook intern tot successen en tevredenheid leidt. Janneke van der Ham, onderzoeker bij de MonitorGroep, bevestigt dit: ‘Geluk leidt tot succes. Goede bedrijfsresultaten gaan vaak samen met een hoge tevredenheid binnen een organisatie en dat zie je terug in de resultaten. De vorige jaren zagen we dit ook bij Funda, energiedirect.nl en A. Vogel”.

De oprichter en tevens CEO van LINKIT, Bert Peters, nam de prijs met trots in ontvangst. Peters bedankte iedereen op zijn eigen wijze: “Het enige nadeel van zó succesvol zijn is dat er zoveel taart gegeten wordt. Ik wil de MonitorGroep bedanken voor deze prijs, omdat jullie elk jaar tóch weer in staat zijn om vragen te stellen waardoor we LINKIT verder kunnen ontwikkelen. En natuurlijk alle LINKIT-medewerkers, want ondernemen doe je niet alleen, het is een teamprestatie’’.

---- einde bericht ----

OVER LINKIT
LINKIT is een kennisgedreven IT-dienstverlener gespecialiseerd in het selecteren en bemiddelen van IT-professionals. De onderneming heeft als missie het uitwisselen en verbinden van specialistische IT-kennis met bedrijven en experts. LINKIT heeft meer dan 700 IT-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches. Bezoek ons op www.linkit.nl en volg ons via Twitter @LINKITGroup.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Rinck, Event/PR Manager LINKIT, telefoon: 06 24 69 49 57 of mail: pascal.rinck@linkit.nl