Dell EMC maakt adoptie hybrid cloud eenvoudiger met nieuwe hyper converged-infrastructuuroplossing

Nieuwegein - Het hybrid cloud-platform Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC), is vanaf heden beschikbaar op Dell EMC VxRail Appliances, een hyper-converged infrastructuuroplossing die Dell EMC een jaar geleden introduceerde en door een groeiend aantal organisaties wordt gebruikt. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een hybrid cloud-omgeving als basis voor hun IT-transformatieprojecten. Daarnaast worden hyper converged-infrastructuuroplossingen (HCI) meer en meer ingezet voor bedrijfskritische workloads. Dell EMC EHC op VxRail Appliances stelt organisaties in staat IT-transformatieprojecten kleinschalig te beginnen en te groeien wanneer de vraag naar hybrid cloud-diensten toeneemt.

“Het is duidelijk dat enterprise-organisaties steeds vaker hybrid cloud-modellen gebruiken. Ze kijken vervolgens naar Dell EMC voor de uitrol van eenvoudige en eenvoudig te beheren omgevingen die vrijwel altijd bestaan uit meerdere cloud stacks, cross-cloud-technologie en een combinatie van diverse on- en off-premise-modellen”, zegt Chad Sakac, president, Dell EMC Converged Platforms and Solutions Division. “De hyper converged-infrastructuur heeft zich in korte tijd bewezen als zeer effectief voor de belangrijkste datacenter-workloads en is het antwoord op het on-premise-deel van de hybrid cloud. Het toevoegen van Dell EMC VxRail Appliances als onderliggende infrastructuuroptie maakt ons Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud-aanbod aantrekkelijker voor meer bedrijven en biedt een vereenvoudigde hybrid cloud oplossing, ook voor kleinere organisaties.”

Lees meer over dit nieuws in het volledige, Engelstalige bericht op de website van Dell EMC.

Over Dell EMC
Dell EMC maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.

Voor meer informatie
Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Laura Witlox / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl