Datum: (462 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Amvest kiest met de blik vooruit voor Reasult vastgoedsoftwareEde, 16 februari 2017 – Amvest kiest voor de integrale vastgoedsoftware van Reasult ter ondersteuning van vastgoedanalyses, prognoses en rapportages. Financiële processen worden verder gestroomlijnd en geprofessionaliseerd. Hiermee houdt de fondsmanager en -ontwikkelaar grip op haar vastgoedportefeuilles in een periode van sterke groei. Bovendien is Amvest na de implementatie in staat om nog sneller in te spelen op marktveranderingen. Met de keuze voor Reasult is Amvest klaar voor de toekomst.

Zowel vastgoedontwikkeling als fondsmanagement
Om haar assetmanagement, taxatiemanagement en vastgoedontwikkeling verder te professionaliseren, gaat Amvest gebruik maken van de gehele Reasult Suite. Wienke Bodewes, algemeen directeur van Amvest: “We kiezen voor de totale suite, omdat we goed inzicht willen hebben in het rendement op zowel onze beleggings- als ontwikkelingsactiviteiten. Reasult kan ons op beide gebieden ondersteunen. Reasult levert bewezen software waardoor we processen kunnen automatiseren en meer mogelijkheden hebben voor analyse en rapportage. Ook de goede workflowondersteuning, het voldoen aan wet- en regelgeving en de uniforme werkwijze zijn belangrijke overwegingen bij de keuze voor Reasult.”

Gedegen voorbereiding
Bij het kiezen voor Reasult is Amvest niet over één nacht ijs gegaan. Zowel bij de keuze voor Reasult als bij de verdere implementatie wordt Amvest begeleid door Remit Consulting. Walter Wind, senior accountmanager bij Reasult zegt over de samenwerking: “Wij zijn erg verheugd met de keuze van Amvest voor Reasult en zien uit naar een vruchtbare samenwerking. Met zowel fondsmanagement als vastgoedontwikkeling onder één dak is Amvest voor ons een unieke klant die profiteert van de integrale inzet van onze oplossingen.” 

---- 

Noot voor de redactie: bijgevoegd een foto van Wienke Bodewes, algemeen directeur van Amvest.Over Amvest
Amvest is actief als fondsmanager én ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame woningen en levendige woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, van wie de wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van langetermijnrelaties. Door zowel te ontwikkelen als te managen, waarborgt Amvest een hoge kwaliteit van het vastgoed in haar fondsen en wordt uitzicht geboden op een hoger rendement.

Over Reasult
Reasult staat al ruim 15 jaar voor vooruitstrevende softwareoplossingen die inzicht bieden in de financiële performance van de vastgoedportefeuille. Zowel woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, taxateurs als vastgoedbeleggers gebruiken de software. De Reasult Suite omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning. De oplossingen van Reasult maken het voor vastgoedorganisaties mogelijk om betere analyses te maken, betere beslissingen te nemen en te voldoen aan hun verantwoordingseisen. Meer informatie: www.reasult.com.

Voor meer informatie:
Inge van Hal
lvanhal@reasult.com
06-33971986

Marcommit 
Pauline van Die
reasult@marcommit.nl
035-5822730