ICT Provider Data Comfort en Sencit verstevigen samenwerking op het gebied van online-diensten

ICT Provider Data Comfort uit Nieuwegein en Sencit met vestigingen in Amsterdam en Apeldoorn verstevigen hun intensieve samenwerking op het gebied van online-diensten. Ze gaan intensiever samenwerken op het gebied van Clouddiensten en Managed Services om klanten volledig en nog beter te kunnen ontzorgen.

Waar Data Comfort meer is gespecialiseerd in complexe data-infrastructuren en datacenterdiensten, legt Sencit zich toe op het adviseren, implementeren, beheren en onderhouden van cloudoplossingen voor eindgebruikers. Door intensiever samen op te trekken kan de eindgebruiker een 'one stop shopping'-concept voor de Cloud worden aangeboden.

Sencit heeft het gezamenlijke aanbod van infrastructuur en clouddiensten gebundeld in Sencit Blue. Sencit Blue is de all-in-one totaalontzorging op het gebied van ICT en Unified Communications voor de zakelijke markt. Het is volledig gebaseerd op Cloud diensten en Managed Services. Op http://www.sencit.com/sencit-blue staat een complete beschrijving van Sencit Blue.



Over Sencit:
Onze professionals bieden de ICT-solutions die u wilt. Gedreven, betrokken en flexibel. Die passie weten onze klanten te waarderen. Zij kunnen zich volledig focussen op hun core business, werkend met de bewezen innovatieve producten en diensten van Sencit.

Sencit wil uw vaste strategische partner zijn voor ICT en unified communications. Wij streven ernaar om organisaties optimaal, realtime en plaatsonafhankelijk te kunnen laten communiceren en toegang te geven tot de specifieke data en toepasbare applicaties. Daarbij streven wij naar een verlaging van uw kosten en een verhoging van uw bereikbaarheid en beschikbaarheid.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neemt u contact op met Sencit Nederland, Mark Versteeg, Sales Director. Telefoon: 088-7999 888 e-mail: mark.versteeg@sencit.com.

Op verzoek sturen wij u graag aanvullend beeldmateriaal toe.