Introductie HSO Global Managed Services voor Microsoft Dynamics 365

Veenendaal, 2 februari 2017HSO, Microsoft Solution Integrator voor de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van Microsoft Business Solutions, introduceert HSO Global Managed Services. Met deze support dienst kunnen internationaal opererende klanten een contract sluiten via een Single Point of Contact (SPoC) voor alle support en beheer services die HSO levert. Het biedt een naadloze wereldwijde support ervaring, waarin alle processen voor support en beheer geüniformeerd zijn. Dit maakt de gestandaardiseerde HSO Global Managed Services dienst uniek.

Door het implementeren van HSO Global Managed Services beschikt de klant over een contract, waarbij vanuit één centrale plek de regievoering plaatsvindt binnen HSO, en over mogelijk betrokken derde partijen zoals Microsoft, mogelijke ISV’s of subcontractors. HSO biedt de services aan binnen al haar expertisegebieden: Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Office 365, BI-solutions en gerelateerde Azure Services.

Wat biedt HSO Global Managed Services?
  • Directe toegang tot de servicedesk, 24/7 en wereldwijd
  • Beschikbaarheid van expertise en specialisten over alle tijdzones
  • Een SPoC voor service- en deliverymanagement, contracteren op één punt en financiële grip
  • Uitbesteding van technisch en/of functioneel applicatiebeheer
  • Support bij de uitrol van nieuwe releases
  • Proactief en oplossingsgerichte eerstelijns incidentmanagement
  • 24/7 predictive & proactive monitoring services

Alle processen in deze services zijn gestandaardiseerd. Dit houdt in dat bij afname van deze support dienst de klant, waar zij ook ter wereld van HSO Managed Services gebruik maakt, vanuit HSO op dezelfde werkwijze en volgens dezelfde processen wordt bediend.

“HSO signaleerde dat er wereldwijd veel Microsoft Dynamics gebruikers verschillende vormen van en niet-gestandaardiseerde service ondervonden voor support en beheer. Voor deze inefficiënte werkwijze ontwikkelde HSO de dienst. Door inzet van HSO Global Managed Services neemt HSO de regie in handen voor wat betreft support en beheer voor internationaal opererende klanten en ontzorgt daarmee de klant,” aldus Bernard Verweerd, Director Global Managed Services bij HSO. “De klant kan zich hierdoor meer richten op de core business.”

HSO Global Managed Services biedt daarmee een service met grote toegevoegde waarde en is beschikbaar voor alle internationale Microsoft Dynamics gebruikers.

-----

Over HSO
Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365: een compleet platform van CRM, ERP, Office 365 en BI-software. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloud oplossingen. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op http://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL.

Meer informatie
Marcommit
Sanne Bekkema
035-5822730
hso@marcommit.nl