Datum: (536 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LEWIS

ReLicense benoemt Jarno Claassen tot General Manager voor Benelux

Claassen is aangesteld voor regionale ondersteuning voor de groeiende markt van tweedehands softwareEnschede, 26 januari 2017 – Om de groeiende markt te ondersteunen en (potentiële) klanten in de Benelux verder te helpen, heeft ReLicense Jarno Claassen (37) aangesteld als General Manager Benelux.

Claassen heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van productmarketing en verkoop voor hightechbedrijven. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van belangrijke strategische accounts, met name op het gebied van softwareverkoop bij onder meer Comsoft en Tyco.

Harry Voortmann, CEO van ReLicense: "We zijn blij dat we Jarno Claassen, een doorgewinterde expert op het gebied van zakelijke software, hebben aangetrokken voor de belangrijke Benelux-regio. Dankzij zijn expertise, die verder reikt dan de klassieke toeleveringsketen voor zakelijke software, zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze strategie voor Benelux en Europa."

Jarno Claassen: "De markt voor het kopen of verkopen van gebruikte en overtallige software is een van de snelst groeiende segmenten voor eindeloos softwaregebruik in Benelux en Europa. ReLicense was met zijn kennis van de markt de enige keuze in Europa."

Over ReLicense
ReLicense is in 2008 opgericht door een ervaren team van tweedehandssoftwarespecialisten met het doel tweedehandssoftware over te dragen. Daarbij is de overdracht compatibel met de juiste licentieovereenkomsten en wettelijke bepalingen. ReLicense richt zich uitsluitend op de B2B-overdracht van de OEM en volume-licenties. Inmiddels is ReLicense uitgegroeid tot Europees marktleider in tweedehandssoftware. Voor meer informatie: www.relicense.eu

Contactgegevens:

ReLicense
Jarno Claassen
Tel: +31 (0) 646 003 592
E-mail: Jarno.claassen@relicense-ag.com

Voor verdere persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met:
LEWIS
Tel: + 31 (0) 40 235 4600
E-mail: relicensenl@teamlewis.com

Logo