Datum: (488 dagen oud)
Bedrijf:

Xillio stelt Marc Glomb aan als Vice President Business DevelopmentHilversum, 24 januari 2017 - Xillio, leverancier van het Content ETL Platform, heeft Marc Glomb aangesteld als vice president business development. Met zijn nieuwe aanstelling wordt Marc verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en aanboren van nieuwe strategische OEM-partnerships. Marc zal werken vanuit Xillio’s kantoor in San Francisco.

Er is een groeiend bewustzijn in de markt dat het niet haalbaar is om alle informatie in één content repository op te slaan. Hierdoor zal de vraag naar content integratie expontentieel stijgen in de komende jaren en Xillio wil hier een leidende rol in spelen. Veel van de toekomstige OEM partners zitten in Silicon Valley. Xillio’s Enterprise Content Integratie platform biedt de mogelijkheid om content uit meerdere contentbronnen centraal aan te bieden via één integratiepunt, zowel on-premises, cloud en legacy content management systemen.

Marc heeft zijn sporen verdiend in meerdere business development functies bij diverse, bekende enterprises, zoals bij ZixCorp, Salesforce and EntropySoft. Marc heeft zeer veel kennis van de markt en heeft een bewezen trackrecord in het sluiten van complexe OEM deals.

Marc Glomb over zijn aanstelling: “Dit is voor mij een geweldige kans om mijn vaardigheden op het gebied van business development en partner management toe te passen in een markt die behoefte heeft aan een oplossing zoals Xillio die biedt. De focus ligt vooral op het verder uitdragen van de meerwaarde van het platform, zoals snelle toegang tot bedrijfskritieke content die verspreid is opgeslagen op gefragmenteerde contentbronnen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s bij Xillio de rol van vice president business development te vervullen.

-------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Bijgevoegd vindt u een portretfoto van Marc Glomb. Voor hoge resolutie kunt u contact opnemen met Purdey Horbach, purdey.horbach@xillio.nl

Marc Glomb

Over Xillio
Het Content ETL Platform van Xillio biedt een oplossing voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde contentbronnen, waaronder het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal (Xill), out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe), een Unified Data Model en een aantal modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer. Het platform geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in San Francisco. Meer informatie: www.xillio.com/nl.