Datum: (493 dagen oud)
Bedrijf:

ETTU wint Ondernemersprijs Midden Holland 2017ETTU heeft de Ondernemersprijs Midden Holland 2017 gewonnen in de categorie groot zakelijk. Tijdens de zinderende finale in de Goudse Schouwburg zijn op maandag 16 januari de awards uitgereikt aan verschillende ondernemingen in de regio Midden Holland. ETTU mag zich dankzij deze winst “Onderneming van het jaar 2017” noemen.

De presentatie van de avond was in handen van Harm Edens, bekend van het populaire programma 'Dit was het nieuws'. Op originele en gevatte wijze onderwierp hij alle genomineerden aan een diepte-interview. Milo Schoenmaker, Burgemeester van Gouda, reikte de Ondernemersprijs Midden Holland uit aan de directeuren Piet Vink en Eric-Jan Vroon van ETTU.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Een nominatie voor de Ondernemersprijs Midden Holland was al een hele eer. Maar dat we uiteindelijk uit alle bedrijven uit de regio gekozen zijn tot winnaar maakt ons enorm trots. Dit bewijst dat wij als ICT-dienstverlener vooruitstrevend in de markt zijn, maar daarnaast ook aandacht hebben voor onze medewerkers en maatschappelijke betrokken zijn.”

“Om voorop te blijven in de markt, is innovatie essentieel,” vult directeur Eric-Jan Vroon aan. “De digitale transformatie gaat zo snel dat je wel mee moet gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Deze award is voor ons dan ook de bevestiging van het harde werken van onze medewerkers en de gave projecten die wij doen voor grote bedrijven in Nederland en daarbuiten.”

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt voor de derde keer uitgereikt aan bedrijven uit onder andere de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De deskundige jury bestaande uit voorzitter notaris Nicole Stigter, Arie van Tienhoven, Jan Verburg, Peter Lenards, Rob van Willigen, Peter van Vliet en jury accountant Frank Gijzen. Meer informatie over de nominatie en het event vind je op www.businesseventmiddenholland.nl.

Over ETTU
Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie. ETTU heeft hierbij zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Dat doen we samen met onze medewerkers en inmiddels bij meer dan 500 opdrachtgevers in een diversiteit aan branches. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, Arcadis, Feenstra, Heineken, Radboudumc en Zilveren Kruis. Zie ook: www.ETTU.nl.

Voor de redactie

ETTU
Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager
T: 06-18559961
E: b.scheffer@ettu.nl
W: www.ETTU.nl