Datum: (500 dagen oud)
Bedrijf:

CC4Skype software opgenomen in het Software Borg Systeem (Escrow)11 januari 2017 - CC4Skype heeft de broncodes van haar software bij de IT-notaris gedeponeerd en laten certificeren door Software Borg. Licentienemers van CC4Skype kunnen deelnemen aan het Software Borg Systeem waarmee het recht verkregen wordt om de broncode van het bij de licentienemer in gebruik zijnde softwarepakket te ontvangen wanneer CC4Skype onder bepaalde omstandigheden de broncode niet meer kan onderhouden/ontwikkelen.

Marcel Reuvers, Algemeen Directeur van CC4Skype: “Opname in dit systeem is alleen mogelijk indien de software voldoet aan tal van kwaliteitsvoorwaarden. Het is een goede garantie voor onze grote klanten en draagt bij aan de professionalisering van onze organisatie.”

Software Borg (www.softwareborg.nl) biedt al meer dan twintig jaar diensten en producten op het gebied van software escrow in samenwerking met de IT-notaris (www.it-notaris.nl).

Software Borg kan op grond van de overeenkomst rechtsgeldig diensten verlenen aan de gebruikers van de gedeponeerde software. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan contact op met Software Borg.

CC4Skype software opgenomen in het Software Borg Systeem (Escrow)

Over CC4Skype
Skype for Business heeft de toekomst. Daarvan zijn wij overtuigd. Als klantcontact experts zijn wij op zoek gegaan naar aanvullende klantcontact software. Er bleek geen goede oplossing te bestaan die voldeed aan onze wensen en eisen. Vanuit onze passie voor het vak en jarenlange ervaring in de branche hebben wij CC4Skype ontworpen. Met customer care functionaliteiten die écht waarde toevoegen voor uw organisatie.
Ons gepassioneerde team bestaat uit ervaren en jonge professionals. Deze energieke combinatie zorgt voor een oplossing met een kwaliteit waar wij trots op zijn. Wij luisteren naar ideeën van onze klanten en signaleren trends in de markt. Deze vertalen wij naar klantcontact functionaliteiten die via nieuwe releases voor al onze klanten beschikbaar komen. Wij staan klaar om bij te dragen aan uw succes!
www.cc4skype.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CC4Skype B.V. – Marcel Reuvers
E-mail: marcel.reuvers@cc4skype.com
Telefoonnummer: +31 (0)88 2 680 711
Of bezoek de website: www.cc4skype.com