Yenlo & t2b starten nieuwe onderneming in Zwitserland

Schiphol-Rijk, 3 januari 2017 – Vanaf 1 januari 2017 hebben Yenlo en het Zwitserse bedrijf t2b hun krachten gebundeld en de nieuwe entiteit Yenlo Switzerland AG geopend. Yenlo Zwitserland levert diensten op basis van het open source integratie platform WSO2.

Yenlo’s CEO Ruben van der Zwan: “Wij leveren al enkele jaren onze diensten aan Zwitserse klanten vanuit onze kantoren in Nederland en Duitsland. We groeien hard en zijn erg blij dat we een lokale partner hebben gevonden met ervaring in Architectuur, Integratie en Management voor in onze gezamelijke onderneming.”

t2b’s CEO Patrick Toenz: “t2b is vrij nieuw in de wereld van open source producten. Met het oog op de nieuwe trend “Digitial Transformation” (API, ESB, Anaylitics, Identity & Access Management en IoT), hebben onze technische architecten het WSO2 platform geanalyseerd en zij waren zeer enthousiast. In bijna alle opzichten vonden ze het WSO2 platform beter dan commerciële producten. Het is ‘lean’, snel, rekbaar, levert wereldwijd support en is kosten efficient. Eigenlijk een “no-brainer” voor ieder bedrijf met integratie vereisten. Ik ben blij dat we samen kunnen werken met Yenlo, die WSO2 Premier Partner is en veel ervaring heeft met implementaties van het WSO2 platform.”

Patrick Toenz zal Yenlo Switzerland lokaal leiden en de oprichters van Yenlo zullen Yenlo Switzerland besturen. De Zwitserse vestiging heeft toegang tot de ruim 85 integratie experts van de Yenlo holding en een directe link met de developers van WSO2. Yenlo Switzerland start nu met het aannemen van locale integratie specialisten (Java) die een WSO2 expert willen worden.

Over Yenlo
Yenlo, opgericht in 2007, is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Over t2b
t2b is opgericht in 2000 door Patrick Toenz en levert consultancy op het gebied van architectuur, integratie en data management en implementatie services in Zwitserland. Veel multinationals, voornamelijk farmacie en verzekeringen, als overheidsinstellingen en publieke bedrijven maken al Jaren gebruik van de diensten van t2b. t2b is leverancier onafhankelijk en heeft kantoren in Basel en Bern met 25 consultants. t2b heeft een uitgebreid netwerk met partners in Zwitserland en Portugal.