Datum: (523 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Pyramid Analytics wint Dresner Advisory Services Technology Innovation Award 2016

Bedrijf erkend in de ‘Collective Insights’-categorieAmsterdam, 20 december 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, heeft een Dresner Advisory Services Technology Innovation Award 2016 gewonnen in de Collective Insights-categorie. Deze prijsuitreiking identificeert leiders op basis van verschillende Wisdom of Crowds-marktonderzoeken uit 2016. Deze rapporten zijn gebaseerd op gegevens van eindgebruikers en schetsen een realistisch beeld van de business intelligence en analytics-industrie.

“We zijn enorm blij met deze award van Dresner Advisory Services,” zegt Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van de Pyramid Analytics. “Vanaf het begin is onze focus geweest om te innoveren en bedrijven te helpen het bereik en de impact van analytics te vergroten. Pyramid Analytics BI Office is een compleet analytics-platform, waarmee organisaties kunnen samenwerken in een self-service, centraal bestuurde omgeving, en hun bedrijf kunnen transformeren door middel van inzichten uit data.”

De Wisdom of Crowds 2016 onderzoeksrapporten selecteren de topleveranciers in acht categorieën. Elk rapport onderzoekt de huidige trends op gebieden als implementatie, gebruikerswensen en marktoplossingen. De categorie Collective Insights staat voor een proces waarbij twee of meer mensen of organisaties samenwerken om een ??gemeenschappelijke visie te ontwikkelen, die vervolgens wordt gedeeld en gebruikt om consensus te ontwikkelen. Het omvat governance-mogelijkheden voor het sturen van content-creatie en het delen ervan. Dit verbetert de consistentie van informatie en versnelt besluitvorming in groepen.

“Met onze Technology Innovation Awards willen we laten zien welke leveranciers een belangrijke rol spelen in het leveren van complete oplossingen in verschillende thematische gebieden,” zegt Howard Dresner, oprichter en chief research officer bij Dresner Advisory Services. “We feliciteren Pyramid Analytics met zijn prestatie dit jaar.”

Om meer te weten te komen over Pyramid Analytics BI Office, ga naar www.pyramidanalytics.com.

Over Dresner Advisory Services
Dresner Advisory Services is opgericht door Howard Dresner, een onafhankelijke analist, schrijver, spreker en bedrijfsadviseur. Dresner Advisory Services richt zich op het creëren en delen van thought leadership voor Business Intelligence (BI) en aanverwante gebieden.

Over Pyramid Analytics
Pyramid Analytics is de internationale leverancier van BI Office, een business analytics-platform waarmee individuen – van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers – hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Dit complete webgebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance. BI Office toont meetbare waarde, bevordert echte samenwerking, en vereenvoudigt complexe analyse. BI Office levert best-in-class analytische functionaliteit voor organisaties, on-premise of in de cloud. Teams van Pyramid Analytics zijn gevestigd in operationele centra over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek www.pyramidanalytics.com, volg ons op Twitter via @PyramidEU, en maak contact met ons op LinkedIn.