Visma Software gaat strategische samenwerking met iZettle aan

Online boekhouden en contactloos verkopen voor ondernemers

Amsterdam, 29 november 2016Visma Software, leverancier van Visma eAccounting, een online oplossing voor boekhouden en factureren, en iZettle, leverancier van mobiele betalingsoplossingen, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Het doel hiervan is financiële- en betalingsprocessen voor ondernemers makkelijker en sneller te maken.

Visma eAccounting is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en voorziet in de toenemende behoefte altijd en overal te kunnen werken. Met deze cloudsoftware is het mogelijk ook onderweg de administratie bij te werken, direct een factuur te versturen via een smartphone en kassabonnen te scannen die meteen in de administratie staan. iZettle biedt eenvoudige mobiele betalings-oplossingen. Met de iZettle Reader kunnen ondernemers creditcards en contactloze betalingen accepteren op elke
locatie. De integratie van Visma eAccounting met de mobiele betaaloplossing van Izettle betekent voor hen gemak en tijdsbesparing.

De samenwerking resulteert onder meer in:
  • de rechtstreekse invoering van iZettle-transacties in Visma eAccounting
  • automatisch bijgewerkte en afgestemde verkoop- en betalingsgegevens
  • een complete oplossing tegen lage kosten

‘We zijn heel enthousiast over de samenwerking met iZettle en de integratie met hun software. Dit resulteert in een aantrekkelijke oplossing die ondernemingen tal van nieuwe kansen biedt,’ aldus Richard Scheper, commercieel directeur small & medium-sized enterprises van Visma Software. ‘Met iZettle kunnen ondernemers klanten overal betalingen laten verrichten, contactloos of via bankpas of creditcard. Zo hoeven ze geen business te missen. Dit sluit perfect aan op de missie van Visma om bedrijfsprocessen te automatiseren en te digitaliseren en zo de werkdag van ondernemers makkelijker te maken.’

Johan Bendz, chief marketing officer bij iZettle, zegt dat de vandaag aangekondigde samenwerking met Visma het aanbod van financiële tools en diensten van iZettle verder verrijkt. ’We integreren zakelijke accounts met de functionaliteit van iZettle om het boekhoudproces te optimaliseren. Ondernemers hoeven nu niet langer handmatig transacties in te voeren om een realtime overzicht te krijgen van de financiële stand van zaken. Daarmee kunnen ze hun focus richten op de groei van hun onderneming in plaats van hun administratie. Dit is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van iZettle’s missie: ondernemers in staat stellen om minder te werken en meer te verdienen’, aldus Bendz.

Neem voor meer informatie contact op met:

Visma Software
Anita Loman
Tel: +31 (0)20 - 355 29 99
anita.loman@visma.com

The Communication Force

Daniëlle de Nijs - Brakenhoff
Tel: +31 (0)23 - 56 56 850
danielle@communicationforce.com

Over iZettle

iZettle ontwikkelt revolutionaire betaaldiensten en apps; van kaartlezers voor smartphones en tablets, tot kassasystemen en tools die de verkopen verhogen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. De tools worden door honderdduizenden bedrijven in elf verschillende landen gebruikt. www.izettle.nl

Over Visma Software
Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants. Kijk voor meer informatie op www.vismasoftware.nl.