Datum: (551 dagen oud)
Bedrijf:

ETTU genomineerd voor Ondernemersprijs Midden Holland 2017ETTU is genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden Holland 2017 in de categorie groot zakelijk. Uit ongeveer 80 voorgedragen kandidaten door banken, bedrijfsverenigingen en betrokken bedrijven als Grant Thornton is ETTU naast twee andere organisaties geselecteerd. Samen met Otolift Trapliften en Porta Nova strijdt ETTU om de titel “Onderneming van het jaar 2017”.

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt voor de derde keer uitgereikt aan bedrijven uit onder andere de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. In december zal de jury de genomineerden bezoeken om zo een goed beeld te krijgen van de kandidaten. De deskundige jury bestaande uit voorzitter notaris Nicole Stigter, Arie van Tienhoven, Jan Verburg, Peter Lenards, Rob van Willigen, Peter van Vliet en jury accountant Frank Gijzen.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Wij zijn trots om uit zoveel innovatieve bedrijven in Midden Holland geselecteerd te zijn voor de ondernemersprijs. ETTU bestaat pas 11 jaar en in deze tijd zijn wij gegroeid tot Microsoft-specialist met 80 eigen medewerkers. Dit bewijst dat wij als ICT-dienstverlener vooruitstrevend in de markt zijn, maar daarnaast ook aandacht hebben voor innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Wij kijken er dan ook naar uit om ons te presenteren aan het publiek tijdens de finale.”

De Goudse Schouwburg zal maandag 16 januari 2017 podium bieden aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. Harm Edens van "Dit was het nieuws" zal de genomineerden interviewen en het evenement aan elkaar praten. De beoordeling zal zich toespitsen op innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, visie en strategie, business model en gezondheid. Meer informatie over de nominatie en het event vind je op www.businesseventmiddenholland.nl.

Over ETTU
Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie. ETTU heeft hierbij zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Dat doen we samen met onze medewerkers en inmiddels bij meer dan 500 opdrachtgevers in een diversiteit aan branches. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, Haag Wonen, Heineken, Radboudumc, Teijin Aramid en Zilveren Kruis. Zie ook: www.ETTU.nl.

Voor de redactie

ETTU
Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager
T: 06-18559961
E: b.scheffer@ettu.nl
W: www.ETTU.nl