Global Knowledge tekent raamovereenkomst overheid

Nieuwegein - Global Knowledge heeft een raamovereenkomst met de overheid getekend. De Raamovereenkomsten IV Opleidingen omvatten Rijksbreed alle opleidingen op het gebied van informatievoorziening. Het was de eerste keer dat een er Europese aanbesteding uitgeschreven werd om het inkopen van opleidingen Rijksbreed in te regelen.
 
In totaal hebben 80 organisaties binnen de overheid meegedaan aan het inkopen van opleidingen via deze aanbesteding. Global Knowledge heeft door de gunning haar officiële status als partner van de overheid op het gebied van opleidingen weer met vier jaar verlengd.

Vertrouwen
Piet Hompus, Country Manager Nederland, tekende de raamovereenkomst met het categoriemanagement leren en ontwikkelen van de rijksoverheid. Dit vond toepasselijk plaats in het centrum van kennis en communicatie in Utrecht.

"We zijn trots dat de overheid ons deze overeenkomst heeft gegund," vertelt Hompus. "Ik ben blij met het vertrouwen in de kwaliteit van onze cursussen en trainingen en trots dat we weer vier jaar lang opleidingspartner van de overheid zijn.'

De opleidingen in de aanbesteding waren onderverdeeld in 7 categorieën: Infrastructuur, Ontwikkelen en Testen, IV Management en Architectuur, IV Security, Projectmanagement, Kantoorautomatisering en Intermediair. In totaal hebben 9 partijen een gunning gekregen.